Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyToskánská, Hostivice - Litovice, Středočeský kraj

Toskánská, Hostivice - Litovice, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné8 800 Kč

+ Poplatky za služby2 250 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Byt v osobním vlastnictví, 2. patro, cihlová novostavba z r.2007 v klidné lokalitě na okraji Prahy. Byt je na míru vybavený – designové vestavěné skříně v předsíni a pokoji, kuchyň vybavená, varná deska, digestoř, lednice, toastovač, pračka v předsíni. Sedačka rozložitelná na dvojlůžko. Koupelna se sprchovým koutem a WC, topný žebříček vytápěn ústředním topením. Alarm. V pokoji zásuvka na společnou TV anténu (DVB-T), internet-wifi. Byt má vlastní elektroměr, měřič teplé a studené vody a vytápění. Vytápění ústředním topením - 2 radiátory, v domě společný plynový kotel. V domě společná kočárkárna v přízemí dostupná bezbariérově. Vlastní parkovací stání před domem, uzamykatelné sloupkem. Dobrá dostupnost MHD bus směr Bílá Hora, Zličín, vlak směr Praha-Veleslavín (stanice metra) 10min. Letiště Praha autem 15min.

Vše v perfektním stavu. Možnost prohlídky po domluvě. Poplatky jsou včetně zálohy na elektřinu, kauce ve výši 2 nájmů. Nekuřácký byt, ne domácí zvířata. kontakt:s4444c@seznam.cz

Flat in private ownership, 2nd floor, brick building in a quiet location on the outskirts of Prague. The apartment is equipped - design built-in wardrobes in the hallway and room, kitchen equipped, cooker, extractor, fridge, toaster, washing machine. Sofa foldable to double bed. Bathroom with shower and toilet, heating ladder heated by central heating. Alarm. In room socket on a common TV antenna (DVB-T), internet-wifi. The apartment has its own electricity meter, hot and cold water meter and heating meter. Heating by central heating - 2 radiators, in the house a common gas boiler. In the house there is a common room for carriages and bikes on the ground floor is accessible without barriers. Own parking place in front of the house, lockable with a pillar. Good access to public transport to Bílá Hora, Zličín, train to Prague-Veleslavín (metro station) 10min. Prague Airport 15min.

Everything in perfect condition. Charges include electricity . Deposit of 2 rentals. Non-smoking apartment, no pets. contact: s4444c@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu389713
Dispozice1+kk
Dostupné od6. 4. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha26
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHostivice,Ve vilkách
🚶 123 m (1 min)
PoštaJeneč
🚘 1 635 m (2 min)
ObchodPenny market
🚶 344 m (4 min)
BankaČeská spořitelna, Hostivice
🚘 1 969 m (3 min)
RestauraceU Stoleté Lípy
🚘 784 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚘 7 750 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola
🚘 1 666 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Hostivice
🚘 1 993 m (3 min)
Sportoviště
🚘 2 932 m (4 min)
Hřiště
🚶 499 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.