Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyVelká hradební, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký kraj

Velká hradební, Ústí nad Labem - Ústí nad Labem, Ústecký krajVybaveno
Měsíční nájemné5 200 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


Jen si to zkuste představit. Byt 2+1 v cihlovém domě, dost velký pro jednu či dvě mladé (nemusím být věkem, stačí duchem ;)) osoby a zároveň dost malý na to, aby uklízení nezabralo moc času a úsilí. Lokalita v centru města (Na Předmostí) umožňuje dostat se pěšmo během 10 minut do všech důležitých míst (Fórum, nádraží, kterákoliv hospůdka, bar či kavárna, ale také střekovské nábřeží s cyklostezkou anebo poklidná přírodní místa v Bertině údolí či na Mariánské skále). Poslední 5. patro (lehce dosažitelné výtahem a pár schody) umožňuje fantastický výhled na to nejkrásnější, co jen centrum Ústí n.L. může nabídnout (hrad Střekov, výletní vyhlídkovou restauraci na Větruši, řeku s oběma mosty a kopce tyčícími se nad Labským údolím – viz fota). A to vše s pohodovým sousedem a jeho přítelkyní, se kterými můžete v případě zájmu tančit salsu, dělat grilovačky, pořádat „letní kino“, či jen poklidné povídací dýchánky s přáteli a sklenkou dobrého vína… Je snad tohle nabídka, které se dá odolat? Pokud ne, těším se na osobní setkání a prohlídku bytu :).

Byt není zrekonstruovaný, je však ve velmi dobrém a plně funkčním stavu (nová plastová okna se žaluziemi směřující na jih výrazně izolující denní ruch z ulice, kuchyňská linka prošla částečnou modernizací). Topení je ústřední dálkové, sporák plynový. V bytě je funkční internet a kabelová televize. Poplatky k nájmu tvoří zálohy na teplo, vodu, elektřinu a plyn. Vratná kauce 2 měsíčních nájmů je podmínkou, lze ji složit i postupně. Byt je vybavený (včetně nádobí), stačí přijet s kufrem :). Volný k nastěhování od 16.12.2016.

P.S. Ano, není to asi ta nejlevnější nabídka, kterou jste dnes viděli, nicméně poloha bytu i on sám má své výhody, které za to stojí (nejen v podobě úspory času či peněz při každodenním dojíždění). Nehledám potenciální neplatiče ani nájemníky, kteří by narušili poklidný chod domu. Rád bych pohodového souseda/y, se kterým(i) bude příjemné dlouhodobě sdílet společné patro :).

Jan

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu389986
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.