Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 120 m² bez realitkyNa Farkane III., Praha - Radlice

Určeno ke spolubydlení
Na Farkane III., Praha - Radlice
Měsíční nájemné6 000 Kč


Nabizim k pronajmu samostatny, novy,zarizeny pokoj (postel, skrin, stul, nocni stolek, lampa, komoda) s velkym balkonem s vyhledem do Prokopskeho udoli. Dvoupatrovy moderni byt 5+2 (2 koupelny, pracka, susicka, velka kuchyn s veskerymi spotrebici vcetne mycky, mikrovlnky atd.). Rychla dostupnost do centra – busem na Andel za 7 min.

Vhodne pro cloveka (pohlavi nehraje roli), ktery se chce rychle dostat do centra a pritom mit kolem sebe dostatek zelene pro sport nebo prochazky. Vyborne bezecke a cyklo stezky v Prokopskem udoli, v 7 min vzdalenosti wellness a fitness centrum Radlice, obchod Albert, metro Radlicka, 2 min.bus zastavka Farkan.

Fajn spolubydlici, cerstvi absolventi VSE, nyni pracujici. Cena za mesic – 6000 Kc vcetne poplatků + 200 internet (ten neni podminkou). Volne od 1.listopadu 2009. Jednorazova VRATNA kauce Kc 5000.

A single, fully furnished room with large balcony for one person available from November 1st 2009.

The room is part of a large, modern two-floored apartment. The apartment has 5 rooms all together, four of which are occupied by very friendly, college-educated roommates. There are 2 bathrooms, fully furnished big kitchen with a dishwasher, living room, internet, washing maschine, dryer etc.

Perfect location (Na Farkani III., Prague 5) just 25 min by metro from Flora, 6 min to Andel. Within 7 min walking distance you can reach Albert store, wellness and fitness center Radlice, metro station Radlicka or in 2 min a bus station Na Farkani.

If you like sport, you will enjoy greenery and long tracks of Prokopske Udoli (a large protected landscape area) perfect to walk, run or cycle on, located just 8 min from the apartment. The room will suit to somebody, who wants to be able to reach Prague center within few minutes and at the same time enjoy the restful domestic environment separated from the husty Prague lifestyle.

Price: Kc 6000/month + 200 internet (if wished), returnable deposit Kc 5000.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39029
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha120
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.