Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 5+1 • 170 m² bez realitkyBurgerova, Roztoky - Žalov, Středočeský kraj

Burgerova, Roztoky - Žalov, Středočeský kraj
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


1/2 dvojdomu: Pronajmu 5 + 1 s garáží a terasou s fasádou z lícového zdiva, v anglickém stylu. V přízemí se nachází kuchyń s vestavěnými spotřebiči, velký obývací pokoj s krbem a vchodem na terasu, koupelna, WC a technická místnost - kotelna. Podlaha je z italských keramických dlaždic, pod kterými je instalováno podlahové topení napojené na nízkokondenzační kotel.V klimatizovaném podkroví se nachází 4 ložnice a koupelna se sprchovým koutem Hüppe, WC a inteligentním elektrickým podlahovým topením s časovačem Devireg 550, v ložnicích jsou položeny plovoucí podlahy. Velký úložný prostor se nachází na půdě. Všechna okna v domě jsou vybavena elektrickými předokenními roletami, jejichž činnost je možno též centrálně ovládat a programovat. Pocit bezpečí zajistí alarm s možností nočního zastřežení přízemí za přítomnosti obyvatel domu v podkroví - samozřejmostí je příprava na připojení na pult centrální ochrany. V domě jsou rozvedeny anténní/satelitní zásuvky ve všech místnostech stejně tak jako zásuvky pro počítačovou síť. Jedním dálkovým ovladačem je možno otevírat vjezdová vrata a vrata do garáže. Od září 2008 odborně založena zahradnickou firmou zahrada. V domě zaveden optický kabel na vysokorychlostní internet a TV.

K dispozici od 10/2019.

1/2 of double dwelling house for rent: Newly built house 5 + 1 with garage and terrace with facade from fair-face brickwork, in the english style. In groundfloor you can find kitchen with built-in appliances, good-sized living room with fireplace and entrance to a terrace, bathroom with toilet and boiler room. The floor is made from italian ceramic tiles, under them is installed floor heating connected to the low-temperature system boiler. In the air-conditioned first floor there are four bedrooms and bathroom with shower bath Hüppe, toilet and intelligent electrical heating with timer clock Devireg 550, bedrooms floors are from laminate floor (wood design). Large stowage space is available in attic. All windows are equiped by electrical window blinds with possibility of programming the action by central timer clock. Safety feeling is ensured by alarm device, with possibility to secure also only grandfloor for the case, when householder is present in the first floor – obviously there is a possibility to connect the house to the board of security service. In the house there are aerial/satellite sockets as well as sockets for PC net. One remote control can open the gate to the garden and garage gate, too. In the month of September 2008 gardeners outplanted herbage according to the landscape plan. Optical cable available for high-speed internet and TV, Available from 10/2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu3913
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha170
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOstatní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.