Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 90 m² bez realitkyBěly Pažoutové, Brno - Komín, Jihomoravský kraj

Běly Pažoutové, Brno - Komín, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné1 850 Kč


Nabízíme k pronájmu komerční prostory vhodné pro sídlo firmy, kanceláře, služby, vzorkovnu, pohybové studio aj. Nabízené prostory se nachází ve druhém nadzemním podlaží budovy po kompletní rekonstrukci. Základem je halový prostor (kancelář, sál) o výměře 78 m2 se vstupem z chodby. Z něj je přístupná malá kancelář (šatna) 12m2, dále serverovna ( příruční sklad) a sociální zařízení – samostatné WC, sprcha a umyvadlo.

V blízkosti vstupu je k dispozici hala s možností posezení a zřízení recepce. Na patře se nachází další zázemí pro zaměstnance se vstupy z chodby - WC muži, WC ženy, sprcha, úklidová místnost a čajová kuchyňka.

Okna jsou orientována k západu, jsou plastová s plastovými parapety a žaluziemi. V místnostech a na chodbě jsou instalována moderní úsporná LED svítidla, prostory mají vlastní elektroměr. K dispozici je domácí telefon, rozvod slaboproudu, elektrické zásuvky. Na podlaze je nové PVC. Pro účely tanečního studia byla na celou stěnu instalována zrcadla. Pro jiný účel využití budou demontována.

Výborná dostupnost autem i MHD, bezproblémové parkování, klidná lokalita. Pro další informace nás kontaktujte. Cena uvedena za m2/rok k jednání!

Kontakt:

Ing. Hana Šuláková, tel.: 605 288 520, 541 420 727, mail: sulakova@tron.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu391976
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha kanceláře90
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.