Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+1 • 20 m² bez realitkyČerchovská, Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Čerchovská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné5 500 Kč


Nabízím k pronájmu samostatný pokoj v krásném domě v klidné lokalitě pražských Vinohrad - mezi náměstím Jiřího z Poděbrad a Riegrovými sady. V okolí je veškerá vybavenost - obchody, restaurace, kavárny apod.

Byt má celkem 100m2 a bydlí v něm celkem 4lidi, čech a anglicky hovořící cizinci (ve věku 25-30let), všichni pracující. Vybavení bytu zahrnuje mimo jiné pračku a sporák s troubou, v ceně jsou veškeré energie i připojení WiFi. K dispozici je hala upravená pro společné užívání.

Hledáme jednoho klidnějšího spolubydlícího s alespoň základním vztahem k pořádku, nekuřáka, nejlépe pracujícího a mluvícího anglicky. Pokoj není zařízený a k nastěhování je od 1.ledna 2010.

I'm offering a room for rent in a beautiful house in a quiet street at Vinohrady. It's 2 minutes of walk from Jiřího z Poděbrad, so there are all kinds of shops, restaurants, cafes in the neighborhood.

Apartment has a total area 100m2 and in the moment 4 people are living at it now, one Czech and English speaking persons all between 25 and 30.

Flat facility include separed WC, bathroom with washing machine and and small kitchen with cooker and oven. There is a hall furnished for common use. The price included all the energies and WiFi connection.

We are looking for an English speaking roommate with a basic relationship to cleaning (at least). Room is not furnished and you could move in from 1. of January 2010.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu39684
Dispozice4+1
VlastnictvíOsobní
Plocha20
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.