Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyVýstavní, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Výstavní, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 4 m²
Měsíční nájemné22 000 KčUšetříte 1 000 Kč23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 250 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


PRONÁJEM moderně zrekonstruovaného a prosvětleného 72 m2 bytu s dispozicí 3+kk a balkónem v 6. patře revitalizovaného cihlového domu s výtahem, na ulici Výstavní u Mendlova náměstí.

Centrální obývací pokoj souvisí s částí kuchyňskou, která je vybavena novou moderní kuchyňskou linkou se sklokeramickou deskou, el. troubou a digestoří, novou chladničkou a mrazákem. V chodbě je prostorná vestavěná skříň. Z obývací části s jídelním stolem a židlemi se vchází do dvou samostatných pokojů, ve kterých jsou šatní skříně. V jednom se nachází postel s matrací (120 cm), do druhého pokoje může být postel doplněna. (Fotky nejsou aktuální.) Designová koupelna má vanu se sprchou, dvě oddělená umyvadla a pračku. Toaleta je samostatná, s odvětráním.

Byt je centrálním obývacím pokojem i menším pokojem orientován do tichého vnitrobloku. Větší pokoj o velikosti 25 m2 s balkónem na jih je orientován nad klidnou jednosměrnou ulicí s výhledem na zeleň.. Podlahy v celém bytě tvoří dubové parkety.

Občanská vybavenost v těsné blízkosti domu - Mendlovo náměstí a okolí: obchody, restaurace, park s kavárnou, zastávky početných tramvajových a trolejbusových linek. Spojení do centra 10 min, na hlavní nádraží 10 min, a k univerzitnímu kampusu Bohunice 15 min. Plavecký bazén, fitnes centrum a cyklostezka podél řeky Svratky jsou v okruhu 1 km. Parkování možné v rámci modré zóny před domem. Možnost připojení internetu přes UPC.

Preference majitele je dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků.

22 000 Kč nájemné + 4 250 Kč záloha na vytápění + služby (vše kromě elekřiny, kterou si nájemník sjedná samostatně). Vratná kauce 30 000 Kč.

FOR RENT: Stylishly renovated and bright 2-bedroom (3+kk) apartment on a 6th floor nearby Mendlovo square, with charming views and a south-oriented balcony.

A spacious living room with a kitchen corner form the core of this 72 m2 apartment from which one enters two separate bedrooms. The living room as well as the smaller bedroom overlook green and calm interior backyard, while the larger bedroom (25m2) has a south-oriented and partially shielded balcony high-above a calm one-way street, suitable for sunbathing.

This apartment is equipped with real oak parquet flooring, a design bathroom featuring two sinks, a bathtub, and a washing machine, a separate toilet, and a modern kitchen with brand-new appliances; an electrical oven, a glass-ceramic stove with a cooker hood, and a stylish fridge with freezer. There is a build-in wardrobe in the entrance hall, simple wardrobes in each bedroom, and a 120 cm-large bed in larger bedroom. Second bed can be added upon request. (Photos does not reflect actual state.) UPS internet connection available.

The flat is situated in the vicinity of the Mendel square. Numerous direct tram and bus lines offer excellent accessibility to the historical center (10 min), the main train and bus stations (10 min), and also to the univerzity campus Bohunice (15 min). Several restaurants, local grocery shops as well as sport center and a river-side cycling path are all within the closest neighborhood. Free street parking in front of the house within residential (blue) parking zones. High-speed internet through UPC available.

Long-term rental preferred, without pets.

Rent 22.000 CZK + deposits for utilities 4.250 CZK (all inclusive, except of electricity, which tenant is reposponsible for). Refundable deposit 30.000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu401216
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2021
Podlaží6
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha72
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 4 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVýstaviště - hlavní vstup
🚶 235 m (3 min)
PoštaBrno 3
🚶 569 m (7 min)
ObchodBrněnka
🚶 291 m (3 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 570 m (7 min)
RestauraceŽelezná růže
🚶 184 m (2 min)
LékárnaChytrá lékárna
🚶 439 m (5 min)
ŠkolaAvantina
🚶 419 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 209 m (3 min)
SportovištěBig One Fitness
🚶 739 m (9 min)
Hřiště
🚶 309 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.