Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyStřekovské nábřeží, Ústí nad Labem - Střekov, Ústecký kraj

Rezervováno
Střekovské nábřeží, Ústí nad Labem - Střekov, Ústecký krajMHD 3 minuty pěšky
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pěkně zrekonstruovaný, bezpečný a prostornější byt 1+1 o celkové výměře 45 m2 na Střekovském nábřeží, tj. 10 min chůze od centra, je k dispozici od 1. 2. 2024, případně dříve. Byt je směrován na západ a kromě standardu je vybaven kombinovanou ledničkou, elektrickou troubou a případně taktéž mikrovlnou troubou. Teplo i ohřev vody zajišťuje úsporný plynový kotel Junkers, který je pro větší komfort bydlení umístěn mimo obývané prostory. Samotný dům je zateplen a vybaven bezpečnostním kamerovým systémem. O čistotu společných prostor domu se stará externí úklidová služba. Energie jsou řešeny formou 3.000,- Kč měsíční zálohy a následné vyúčtovaní probíhá vždy dle skutečné spotřeby – plyn, voda a el. energie. Připojení k internetu je s ohledem na existující přípojku snadné pouhou aktivací. Požaduji vratnou kauci ve výši 2 nájmů (13.000 Kč) a preferuji dlouhodobý pronájem. Garantuji solidní a vstřícné jednání.

Refurbished one bedroom flat is available for rent at a Střekov district of Ústí nad Labem starting from 1st February 2024 (possibly sooner, subject of agreement). Centre of the town is within a walking distance and location as such is ideal for inline skating, cycling or jogging along the river Labe. Gas boiler that if fitted away from the main living area takes care of heating and hot water. The house is well insulated thus energy efficient and fitted with a CCTV for enhanced security. Shared staircase and a hallway of the house are cleaned by an external company. Payments for utilitie, such as electricity, gas and water are made on deposit bases (3.000,00 CZK p.m.) which are subsequently balanced against invoices received. Internet connection is available, just to be activated. Deposit required is 13.000,00 CZK and a long term lease is preferred.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu405410
Dispozice1+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha45
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDTřebízského
🚶 271 m (3 min)
PoštaÚstí nad Labem 3
🚶 476 m (6 min)
ObchodPENNY
🚶 279 m (3 min)
BankaUniCredit Bank
🚘 2 325 m (7 min)
RestauraceCafé Praha
🚶 467 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 115 m (6 min)
ŠkolaZŠ Elišky Krásnohorské
🚘 3 181 m (7 min)
Mateřská školaSMŠ Bělehradská
🚘 2 559 m (8 min)
SportovištěSportovní střelnice
🚘 2 087 m (5 min)
Hřiště
🚶 229 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.