Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyPolabská, Praha - Miškovice

Polabská, Praha - MiškoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Dlouhodobě pronajmu byt 3+1/L 74 m2 s balkonem v osobním vlastnictví v panelovém domě v Praze 9 Miškovicích. Byt je částečně vybaven (kuchyňská linka, sporák,chladnička, pračka,velké vestavné šatní skříně, sedací souprava...). Po domluvě je možno v ceně dovybavit. Podlahy jsou částečně nové plovoucí a částečně linoleum s kobercem. Nová plastová okna. Součástí je i sklepní prostor.Volný k nastěhování od 1.4.2011. Cena 8900 Kč + cca 3500 Kč poplatky.

I would like long-term rent a flat 3+1 74 M2 with balcony in private ownership in concrete panel house in Prague 9 Miškovice. Flat is partly equipment and furniture like kitchen unit, cooker,fridge, washing machine, big placing wardrobe, three-piece suite etc. After agreement is possible add other equipment in price of rent.Floor is patly floating laminated and lino with carpet. New plastic window. Flat is including cellar. Flat is free from 1.11.2009. Price is 8900,-Kč + c. 3500,- Kč charges.

ges.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu40838
Dispozice3+kk
Podlaží3
Plocha68
VybavenoČástečně
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.