Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyul. Bryksova, Praha - Vinohrady

ul. Bryksova, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné8 700 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


2+kk s balkónem na Černém mostě, k nastěhování od 10.12.2009(je možné dřív), kuchyňka na el.proud, lednice/mrazák, plavoucí podlahy. K bytu patří 2 sklepy. Dobrá dostupnost do MHD (8min do metra Černy Most). V blízkosti Obchodní Centrum Černý Most, Zabavní Centrum (bazen Holmes Place, kino, bowling), IKEA, Škola, Mateřská Školka. Internet UPC.

Furnished apartment for rent, available from 10.12.2009 in Prague 9, close to a Cherny Most subway station. 1 bedroom, a dining room with a kitchen corner. 40 square meters (430 sq. feet). 2 small storage rooms. Very good condition, includes electric oven, laminated floors, central heating, public parking near the house. Very well located: shopping center, sportcenter, IKEA, kindergarten, high-school, middle school. Hi-speed internet from UPC (TV and telephone available per request). Please email at ceo@ucar.cz or call 775 076 528.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu40910
Dispozice2+kk
Podlaží5
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.