Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 38 m² bez realitkyZa Nádražím, Český Krumlov - Český Krumlov, Jihočeský kraj

Rezervováno
Za Nádražím, Český Krumlov - Český Krumlov, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce11 000 Kč


Jedná se o pronájem bytu 2+kk s balkonem. Byt je situovaný v 6. patře panelového domu s výtahem. Byt se nachází na ulici Za Nádražím v městské části Nádražní Předměstí, Český Krumlov. Dispozice bytu: vstupní místnost, koupelna se sprchovým koutem a WC, kuchyň s linkou a jídelním prostorem, obývací pokoj s kk, ložnice s balkonem. K bytu náleží sklepní koje a možnost užívání společných prostor a místností v domě. Byt je orientován na JZ. Byt je v dobrém stavu a částečně zařízený nábytkem. Uvedená cena v inzerátu je měsíční nájemné (včetně ceny za nábytek) + služby. Záloha na Internet, el. a plynu 1.000 kč/měsíc. Byt je ve velmi dobré a klidné lokalitě na okrajové části sídliště. Veškerá občanská vybavenost je v těsné blízkosti. Vratna kauce 11.000 Kč.

Airbnb hodnocení https://abnb.me/TliLKX3trU

This flat for rent has 2 rooms and a balcony. One of the rooms has a kitchenette. It is on the top 6th floor with a lift (elevator). The address is 216 Za Nadrazim. Just a 4 minute walk from the train station in Cesky Krumlov. You can walk to the center in 15 minutes. The apartment has a bedroom with a small balcony. Fantastic views! The bathroom has a toilet and shower. There is a private cellar where you can lock your bikes or luggage. You can also use the larger public bike room. This apartment is very sunny. Catch the sunset every night! The apartment is ready to go! 1,000 Kc a month to rent the furniture, fridge, washing machine, and kitchenware . Rent including furniture is 11,000 Kc/month for Internet, water, electricity and gas (no need to sign up and put it in your own name...we will check the meter and refund unused usage or ask for extra CZK for extra use). Good location at the edge of the neighborhood. Supermarket, restaurant, transportation, schools all nearby. Damage deposit is 11,000 czk. Less than 6 month contract add 2,000 czk per month.

Airbnb reviews: https://abnb.me/TliLKX3trU

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu410146
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.