Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 224 m² bez realitkyPod Hájem, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský kraj

Pod Hájem, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena8 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 36 854 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivně a přímo od developera nabízíme nadstandardně řešený chytrý pasivní dům 5+kk s garáží a krytým parkovacím stáním, s minimálními náklady na provoz, v krásné lokalitě, v Berouně - Zahořanech.

Kompletní informace naleznete na webových stránkách projektu (pasivnidomyberoun.cz).

Absolutně úsporný a chytrý dům s dispozicí 5+kk a užitnou plochou 224 m2 na pozemku 659 m2 je postaven moderní technologií, s možným ovládáním přes mobilní telefon nebo internet. Dům bez problémů splňuje přísné normy pasivního domu, včetně "blower door" testu neprůvzdušnosti budovy, energetický štítek A s velmi nízkou energetickou náročností: roční potřeba tepla na vytápění 11,7 kWh na m2 (pasivní norma 15 kWh na m2), roční potřeba primární energie 55 kWh na m2 (pasivní norma 120 kWh na m2).

Dům je postaven z nadstandardních, pečlivě vybíraných a kontrolovaných stavebních materiálů od nejlepších dodavatelů, ale zaujme také výborným dispozičním řešením. Z předsíně, kde je vstup do technické místnosti, se vchází do haly se schodištěm a prostornou komorou pod schody. Z haly jsou dostupné všechny ostatní místnosti v přízemí – pokoj, koupelna se záchodem a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a francouzským oknem se vstupem na terasu. V patře je společná koupelna pro dva pokoje a velká ložnice s vlastní koupelnou a velkou šatnou. Všechny pokoje mají televizní a internetovou zásuvku, zaveden vysokorychlostní internet (100Mb/s).

V celém domě je podlahové topení a rekuperace vzduchu, vše, včetně tepelného čerpadla, řešeno systémově firmou Wolf. Podlahy jsou z velkoformátové keramické dlažby a kvalitního laminátu. Všechny koupelny jsou vybaveny sanitou firmy Villeroy&Boch a kvalitními doplňky. Zabezpečení firmy Jablotron umožňuje připojení na pult centrální ochrany, instalaci libovolného kamerového systému a možnost dálkového ovládání nejen systému vytápění a rekuperace, ale i jiných spotřebičů a doplňků. Díky rekuperaci, která poskytuje neustálý přísun čerstvého vzduchu pokojové teploty, je v domě zdravé, nealergenní prostředí a náklady na vytápění jsou minimální (úspora až 85%).

Dům se nachází na krásném klidném místě v uzavřené lokalitě několika pozemků - Jižní zahrady u Berouna, bez rušivých vlivů a hluku, lemovaném potůčkem a lesem, přesto s výbornou dopravní dostupností. Autem do Berouna 5 min, do Prahy 15 min. V Berouně kompletní občanská vybavenost i výborná dopravní dostupnost.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu411899
Dispozice5+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha224
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.