Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 500 m² bez realitkyBartošovice v Orlických horách - Podlesí v Orlických horách, Královéhradecký kraj

Bartošovice v Orlických horách - Podlesí v Orlických horách, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Bývalý dům správce místního nábytkářského a dřevozpracujícího areálu ze 20. let 20. století se stal sídlem rodiny významného podnikatele a stavitele vodních děl z východních Čech. Nemovitost je situována v bezprostřední blízkosti přírodní hranice s Polskem při řece Divoké Orlice v chráněné krajinné oblasti. Nedaleko třípodlažního objektu vede celoročně udržovaná silnice ve směru Deštného v Orlických horách a česko-polského přechodu v Bartošovicích. Nejbližší civlizací je 2km vzdálená obec Neratov s poutním kostelem Nanebevzetí Panny Marie případně opačným směrem lyžařský vlek Černá Voda. K nemovitosti náleží pozemky o rozloze asi 5.000 m2. Dvě nadzemní podlaží jsou zachována prakticky v původním stavu. Přízemí bylo přebudováno, půdní prostor nevyužíván. Vybaveno nábytkem a kachlovými kamny včetně možnosti rozvodu tepla původní technologií.

K celé stavbě jsme nalezli původní dokumentaci, která může pomoci při stanovení rozpočtu ke komplexní rekonstrukci do původního stavu. Naše odhady cca 2-4 mil. Kč. Elektřina a voda zavedeny, koupelna a WC v každém podlaží. Telefonní přípojka a internet k dispozici na hranici pozemku.

Ideální jako venkovské sídlo pro velkou rodinu, vášnivé dobrodruhy, milovníky přírody, rybáře nebo lyžaře (3 významná lyžařská střediska do vzdálenosti 15 km). Případně vhodné pro investiční záměr ve smyslu komerčního využití. Objekt je v dobrém stavu a ihned využitelným k obývání nebo rekreaci. Prohlídka možná kdykoliv, jsme v sousedství. Pro více info nebo foto - využijte ideálně email nebo telefon.

Former residency one°s famous business man tooks place in wilderness of Orlicke mountains, that are significant with almost maiden nature. Alongside leads all year maintained path leaving the opportunity to cross broder into Poland, visit one of 3 ski resorts in region (max. 10 miles) or take trips around both countries with special nature sceneries and fun possiblities. This estate consist of two above ground floors, that were saved in authentic image and every has useful area of 150 sq.m. Water, electricity inhouse apparent. Nearby flows clean river giving the opportunity to swim or fish. Nearest village Neratov with beautifuly reconstructed church is about 2km away. In the neighborhood there are 3 origin estates from 19. century. Ideal place for recreation, residency for big family or investment opportunity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu413400
DispoziceOstatní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha500
VybavenoČástečně
Typ budovyOstatní

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.