Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkybratří Žůrků, Brno - Komárov, Jihomoravský kraj

bratří Žůrků, Brno - Komárov, Jihomoravský krajVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné9 950 Kč

+ Poplatky za služby2 050 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Nabízím pronájem kompletně vybaveného bytu 1+kk s francouzským oknem a balkónem v Brně-Komárově, na ulici Bratří Žůrků. Vybavení bytu je moderní a na míru - nová kuchyňská linka se spotřebiči a prostornými skříněmi, lednička, vestavné skříně v předsíni, postel - dvoujlůžko, Televizní stolek s TV , barový a kuchyňský stůl. Francouzské okno s žaluziemi. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo, WC a pračka. K dispozici je vysokorychlostní internetové připojení (UPC). Nízké měsíční náklady (vyúčtovatelné), v domě je vlastní kotelna (vytápění + teplá voda)

Byt o CP 33 m2 se nachází ve 5. patře cihlového domu s bezbariérovým přístupem a výtahem. K bytu je k dispozici uzamykatelná kolárna. Klidná ulice, bezproblémové parkování před domem.

Velmi příjemné bydlení (vilová část) v blízkosti cyklostezek a sportovního areálu Hněvkovského. Výborná dostupnost do centra (tramvaj č. 12, dále bus č. 50, 49, do 10 min.) i pěšky, rychlý dojezd na dálnici směr Praha, Ostrava, Vídeň. V blízkosti veškerá občanská vybavenost (2 obchody s potravinami, bankomat, nedaleko potraviny Lidl, restaurace).

Vhodné pro jednotlivce i pár k dlouhodobému pronájmu. Preferujeme nájemníky bez zvířat.

Volný od února 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu413611
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 2. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha33
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.