Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyJírovcova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský kraj

Rezervováno
Jírovcova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Byt je k dispozici od 1.6.2018. Jedná se o zcela nový zařízený byt 2+kk s terasou v novostavbě bytového domu Jírovcova v širším centru v Českých Budějovic. Nachází se ve 2.NP, má velikost cca 57 m2 + terasa 9,2 m2 a je orientován na východ do klidného vnitrobloku. Byt se skládá z prostorné předsíně, koupelny s vanou a toaletou, ložnice, obývacího pokoje s kuchyňskou linkou. Byt je kompletně moderně zařízen (viz fotografie). Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči zn. Bosch: varnou deskou, sporákem, digestoří, mikrovlnkou, myčkou a lednicí s mrazákem zn. Liebherr + kuchynské nádobí. Vstup na terasu je zajištěn z obývacího pokoje a z ložnice. Na terase je nábytek na sezení. K bytu náleží prostorný sklep o velikosti 5,5m2 v 1.NP domu. V blízkosti domu je OC IGY. Parkování přímo ve vnitrobloku domu je v cene nájmu. Cena 12 000,- Kč + zálohy na energie. Kauce 2 nájmy.Pronájem bez domácích mazlíčků a nekuřáci!!! Byt vhodný max. pro 2 osoby!

We offer for rent the apartment which will be available from 01/08/2017. It is a completely furnished apartment (living room connected with kitchen and bedroom) in new building of Jírovcova street near the city center of Ceske Budejovice. Located in 2.NP with size of about 57 m2 + 9.2 m2 terrace which is oriented east to the silent courtyard. The apartment consists of a spacious hallway, bathroom with tub and toilet, bedroom, living room with kitchen. The apartment is fully furnished in clean modern way. Kitchen is equipped with appliances brand. Bosch: cooking plate, oven, extractor hood, microwave, dishwasher and fridge with freezer Liebherr. Exit to the terrace is provided in the living room and also from bedroom. The apartment has a spacious cellar with size of 5.5 square meters in 1.NP house. The house is near market centre IGY. Parking available can be rented for a fee 750.- CZK. Price 12 000, - CZK + energy costs. Deposit 2 rents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu414901
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha57
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.