Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyMládežnická, Neratovice - Neratovice, Středočeský kraj

Mládežnická, Neratovice - Neratovice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné5 500 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím po celkové rekonstrukci částečně zařízený byt o dispozici 1+1 v zatepleném panelovém domě v 9. patře ve městě Neratovice.

Byt je slunný s orientací na jihozápad s velmi dobrým výhledem na město. Před domem je autobusová a vlaková zastávka, v těsné blízkosti je veškerá občanská vybavenost např. nákupní zóna, letní kino, sportovní a plavecký stadion. Vybavenost bytu: Kuchyň - plastová okna + žaluzie, kuchyňský stůl + židle, vestavná kuchyňská linka, kombinovaná lednice, digestoř, varná sklokeramická deska, vestavná horkovzdušná trouba, nerezový dřez, mikrovlná trouba, zářivkové osvětlení pracovní plochy, stropní osvětlení, keramická dlažba. Obývací pokoj - plastová okna + žaluzie, vestavná skříň, stropní osvětlení, plovoucí laminátová podlaha, možnost připojení TV a internetu. Chodba - vestavná skříň, věšáková stěna, stropní osvětlení, keramická dlažba. WC - keramické obklady a dlažba, odsávací ventilátor, stropní bodové osvětlení. Koupelna - keramické obklady a dlažba, otopný žebřík, sprchový kout, odsávací ventilátor, toaletní stěna s umyvadlem, stropní bodové osvětlení, možnost připojení pračky. Balkon - keramická dlažba, zasklení. V celém bytě je komplet nové el.vedení+vodovodní a odpadní potrubí. V domě jsou k dispozici dva výtahy a hlavní vchod je opatřen elektronickým zámkem na čip. Při podpisu smlouvy požaduji vratnou kauci v podobě dvou nájmů + jeden nájem na měsíc dopředu+jednorázový poplatek bytovému družstvu. Byt je vhodný pro jednu max. dvě osoby bez dětí a rodinných mazlíčků k dispozici ihned.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu416615
Dispozice1+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
Užitná plocha38
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.