Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyMalý Beranov - Malý Beranov, Kraj Vysočina

Malý Beranov - Malý Beranov, Kraj Vysočina
Cena1 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 634 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám 100 m2 velký, světlý, suchý byt 3+1 (resp. 2+1 + spací kout) v 2. NP, bez výtahu – Jihlava, Malý Beranov 11 - dva pokoje + komora/spací kout (42,5 a 16,5), kuchyně (16,5), koupelna s WC (9), předsíň (15,3). Vytápění je etážové plynové vlastním kotlem (nový kotel). Budova je připojena na veřejné rozvody elektřiny, vody a plynu, na kanalizaci. Příjezd autem přímo k domu je komplikovaný přes řeku (mosty) nebo sousední pozemek areálu - věcné břemeno stěhování a stavebních prací. Parkování cca 50m a 100m od domu. Pěší přístup je také z komunikace.

Vysoké stropy, přesto teplý, úsporný byt bez zvýšených nákladů - pod bytem je školka. Okna na JV a JZ. Přes řeku železnice, přesto tichý byt (slabý provoz, velmi kvalitní provedení konstrukce bytu - rozdělený byt pro tehdejší vedení továrny). Před 10 lety byt modernizován. Udržovaný dům, nová střecha. V okolí příroda, cyklistická stezka, řeka, MHD, vlak. Nejde o aktivní zónu záplavového území, řekou dům dosud nevyplaven.

K bytu patří oddělená ½ dřevěné kůlny u domu. Bez dluhu k SVBJ a právních vad, platba do fondu oprav 1.500 Kč měs. Kontakt : mythose@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu420859
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha100
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.