Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 86 m² bez realitkyU Koupaliště, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj

U Koupaliště, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský krajVýtah
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Vratná kauce25 000 Kč


PRONAJMU byt .3+1,panel 5.patro ,86 m,prosklená lodžie,osobní vlastnictví ,po rekonstrukci.

Vchod do bytu je malá chodba s vestavěnou skříní, z chodby je vchod do obýváku (5x6m), na druhou stranu chodba - z ní je vchod do samostatného wc a koupelny (2x2m), ložnice (4x4m)a kuchyně (4×4m). Z kuchyně dveře do třetího pokoje (4×4m) a dveře do lodžie. Byt prošel pěknou rekonstrukcí,poplatky pro 2 osoby kolem 5500 Kč. Slunný, nádherný dům má 2 výtahy,vedle je koupaliště města a supermarket. 10 minut do centra autem.

RK nevolatPRONAJMU BYT 3+1,86M, 5PATRO,PANEL,BALKON,PO REKONSTRUKCI,DLOUHODOBĚ, POKOJI JSOU NEPRUCHOZI,KRASNA NOVA KUCHIN, SKLOKERAMICKY SPORAK Nabízím k DLOUHODOBEMU pronájmu byt 3+1 v Karlových Varech . Součástí bytu je předsíň, koupelna,WC zvlašt,velká chodba,obývak,pokoj, kuchyň a ložnice. Byt NENI zařízený, NA CHODBĚ je velká vestavěná šatní skříň. Okna plastová. Byt je ve 5.NP. 15minut chůze od Tržnice, 3 min. chůze na MHD.=autobus12= . Bezproblémové parkování před domem. Nájem 9000...-´´¸¸ 3.500,- služby (el. energie, vytápění, voda, popelnice, úklid spol. prostor, atd. - počítáno pro jednu osobu)Byt je nově zrekonstruován (plovoucí podlahy,dlažba v kuchyni,nová koupelna a wc, plastová okna).Kauce 25000-Kč, která bude vratná po skončení nájmu a vyúčtování služeb za byt.Je možné od 01.03.2021. nastěhování Byt je po celkové rekonstrukci. Výhodou bytu jsou prostorné pokoje se samostatným vchodem,sklep,balkon.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu421672
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha86
VybavenoNevybaveno
Podlaží5
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.