Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 4553 m² bez realitkyKlučov - Žhery, Středočeský kraj

Klučov - Žhery, Středočeský kraj
Cena1 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 439 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný rozlehlý pozemek o výměře 4564 m2. Pozemek je v územním plánu veden jako zastavitelné území, na úřadě počítají se stavbou hned několika domů. Na pozemku lze okamžitě stavět.

Jde o tři pozemky, z nichž dva jsou v mém vlastnictví a převod posledního čeká na zpracování katastrem. Bylo by možné celý pozemek rozdělit viz fotky. Ale raději bych se tomu vyhnul, jako celek je to nádherný kus země.

Obec Klučov (okres Kolín);533386

Katastrální území Žhery

81/26 - 4369 m2

82 - 195 m2

81/27 - 127 m2 - převod na mě na katastru probíhá.

Pozemek se nachází na jihovýchodním svahu v přímé návaznosti na obec Žhery. Leží nad obcí a díky dobré dispozici na něj není v podstatě od žádného souseda vidět. Je z něj nádherný výhled, jak je vidět z fotografií. Zároveň je celkem větrný, ale stromy a keře, které vytvoří závětří, jsou již nasázené. Je tu klid, opravdový klid.

Občanská vybavenost ve Žherách není, jen milí sousedé a truhlář. V Klučově (http://www.klucov.cz/) vzdáleném 3 km je školka i obchod.

Dopravní dostupnost ze Žher není ideální, je zde pouze autobusová zastávka, odkud to jezdí celkem sporadicky, ale v důležitých časech to jezdí.

V Klučově (3km) jezdí ve špičce vlak do Prahy každou půlhodinu, mimo špičku každou hodinu. Cesta do centra Prahy (Masarykovo nádraží) trvá moderním vlakem (Elefant) 44 min.

Autem je to do Prahy úplná parádička - na Hradecké dálnici jste do 10 minut, na Černý most jsem běžně jezdil do 25 minut od nastartování po zaparkování.

Pozemek jsem kupoval se záměrem vybudování rodinného domu obklopeného permakulturní zahradou. Již proběhly terénní úpravy a zbudování štěrkové cesty, také jsem na pozemku zbudoval kopanou studnu (13,5m) s dostatkem vody - ještě tedy chybí kolaudace, ale vše je v procesu. Na pozemku nyní stojí rozestavěný zahradní domek, kde jsme chtěli bydlet, než postavíme hlavní dům. Je možno domluvit dostavení či likvidace domku. Rozvod vody i elektřiny po pozemku je již hotový, stačí se připojit na dvou místech - tam kde nyní stojí maringotka nebo u zahradního domku. Odpadní vodu jsem měl v plánu řešit kořenovou čistírnou. Případně dávám k dispozici i hotovou studii dřevostavby, která zde měla stát a rád předám kontakty na všechny možné řemeslníky a firmy z okolí.

Důvodem prodeje je rozvod. Mám k pozemku velmi silný vztah, ale rozhodl jsem se, že tu nechci žít. Při zachování záměru a/nebo rychlém jednání jsem ochotný jednat o slevě.

Prohlídky možné po domluvě téměř kdykoli.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu423554
VlastnictvíOsobní
Plocha 4 553

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.