Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyJeseník nad Odrou - Blahutovice, Moravskoslezský kraj

Jeseník nad Odrou - Blahutovice, Moravskoslezský kraj
Cena890 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 774 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji velmi prostorný byt o velikosti 3+1 a celkové rozloze 78 m2 ve 2NP (2/3) panelového bytového domu bez výtahu. Byt má orientaci na východ a západ a krásný výhled na panorama zříceniny hradu Starý Jičín.

Byt je velmi dobře dispozičně řešen. Sestává ze tří neprůchozích pokojů (20,2 m2, 18,5 m2 a 11,1 m2), samostatné velké kuchyně s novou kuchyňskou linkou (11 m2), samostatného WC (1 m2), zděné koupelny s oknem (5,3 m2), komory/šatny (1,6 m2), chodby s vestavěnou skříní (7 m2) a balkónu (2,3 m2), přičemž výška stropů je 2,7 m. V pokojích jsou plovoucí podlahy v koupelně dlažba, v kuchyni, komoře, WC a chodbě PVC. V bytě je ústřední topení, v koupelně na ohřev vody elektrický bojler se zásobníkem.

Byt má nová plastová okna včetně žaluzií, celý dům je nově zateplen a má novou fasádu. K bytu přináleží sklep a přilehlá zahrada s ovocnými stromy a keři o rozloze cca 625 m2. Jedná se o družstevní byt s nulovou anuitou a budoucím možným převodem do OV. Nízké měsíční platby: nájemné ve výši 2.500 Kč včetně příspěvku do fondu oprav a zálohy na vodné a stočné, záloha na elektřinu 800 Kč a topení 700 Kč (v domě je nový automatický kotel na tuhá paliva).

Poloha – okrajová část obce Blahutovice, cca 15 km od Nového Jičína s dobrým autobusovým spojením (zastávka autobusu přímo před domem), 15 km od Hranic na Moravě, veškerá infrastruktura v obci Jeseník nad Odrou (cca 4,5 km). Klidné venkovské bydlení, v okolí venkovské domky, pole a louky, rybník, dvě studánky s pitnou vodou, nedaleko Hrabětický les, v obci stojí kaple a klášter, s komunitním centrem, nachází se zde dětské hřiště a hospoda.

Nabízíme příjemné bydlení, navíc bez poplatku RK, protože byt Vám nabízí přímo majitel. Spojte výhodu bydlení v bytě s vlastní zahradou jako u rodinného domu. Kontakt: 731 613 591

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu424446
Dispozice3+1
Dostupné od1. 6. 2018
VlastnictvíDružstevní
Užitná plocha78
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.