Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 53 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Pod Harfou, Praha - Vysočany
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Přímý vlastník nabízí k prodeji krásný nový byt 2+kk o velikosti 48 m2, s balkonem o rozloze 5 m2 a krytým garážovým stáním. Byt se nachází v 5. nadzemním patře novostavby Nová Harfa II, kolaudace listopad 2007, doposud v záruční době. Byt je umístěn na východní straně, plně vybaven novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči – myčka, horkovzdušná trouba s grilem, mikrovlnná trouba, sklokeramická deska, digestoř, rohový kameninový dřez a baterie, lednice, mrazák, potravinová skříň s pojezdy (Franke, Elektrolux, Bosch, Baumatic), včetně nových židlí a stolu, rohové sedací soupravy, menší knihovny a nižší nábytkové stěny, moderní vitríny, obrazu a konferenčního stolku. Ložnice je vybavena skříněmi, manželskou postelí s dvěma nočními stolky, lampičkami, pracovním stolem a manažerskou židlí. Na chodbě je umístěna šatní skříň se zrcadlem, včetně nástěnného věšáku a botníku. Koupelna má zabudovanou novou pračku Whirpool, skříň spolu s vestavěným košem na prádlo, vanu, záchod, umyvadlo a nástěnné koupelnové doplňky. V bytě lze nalézt i komoru s vestavěnými policemi. V obývacím pokoji a ložnici je koberec, v koupelně a na chodbě dlažba. Byt má nové bezpečnostní dveře, v domě se nachází dva výtahy, v dosahu 50-100 m i veškerá občanská vybavenost, supermarket Albert, restaurace, dětské, fotbalové i basketbalové hřiště, pískoviště, lezecká stěna, stolní tenis, solárium s masážemi, kadeřnictví. Celý objekt včetně garáží je 24 hodin střežen bezpečnostní agenturou. Je tu velmi dobrá dostupnost MHD včetně nočních spojů a vlaku (tram linka č. 8, 3, 52, autobus linka č. 136, 177, 183, 195, nádraží Libeň). Byt se nachází v blízkosti metra B: Palmovka 8 min., Vysočanská 5 min.; Václavské náměstí cca 25 min. Cena bytu je 2 890 000,- Kč včetně DPH a veškerého zařízení a nábytku. Při rychlém jednání možná sleva.

Doplňující info:

Kvalitní nová kuchyňská linka ve tvaru písmene U je vyráběna na zakázku, má sytě žlutou barvu v kombinaci s laminem tmavý kalvádos a matovými hliníkovými úchyty, včetně bodového osvětlení pracovní desky a menším barovým stolem. Součástí kuchyně jsou i stabilní židle a zabudovaný stůl, vše vyráběné na zakázku v obdobném barevném provedení jako je kuchyně. Na kuchyňský kout plynule navazuje obývací pokoj s moderním vybavením a v obdobném barevném ladění. V obývacím pokoji se nachází nová rohová sedací souprava ve tvaru písmene L, světle žluté barvy, z kvalitní elegantní španělské látky, mimo jiné určená na trvalé spaní a ostatní značkový nábytek v barvě třešeň, včetně moderního osvětlení. Ložnice je vybavena nábytkem barvy ořech v kombinaci s černým sklem a matovými hliníkovými úchyty. Na chodbě je lesklý bílý nábytek v kombinaci se sklem a zrcadlem a vsadkami v barvě wenge. Koupelna je laděna do modré barvy a nábytkem v bílém laku, včetně kvalitních nástěnných koupelnových doplňků. V bytě je komora vhodná na umístění všech užitečných věcí do domácnosti. V obývacím pokoji je koberec smetanové barvy, v ložnici je koberec barvy šedé a v koupelně a na chodbě je dlažba v odstínech modré a šedé barvy. V bytě jsou dřevěné dveře v barvě buk, včetně bezpečnostních dveří značky Sherlock, třída 3, včetně sedmi jistících bodů. Byt je vhodný pro mladý pár, který si potrpí na luxusní, ale zároveň i praktické vybavení a zařízení. Osobní prohlídka je možná po domluvě v ranních či večerních hodinách.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu42761
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha53
Podlaží5
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.