Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 900 m² bez realitky26325, Rybniště - Rybniště, Ústecký kraj

26325, Rybniště - Rybniště, Ústecký kraj
Cena570 Kč

Tato nemovitost již od 2 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


ČESKÉ ŠVÝCARSKO -

Prodám dva zastavitelné pozemky v Rybništi - část Nová Chřibská. Par.č. 367 - je vytyčena podle geometrického plánu v terénu a je velmi klidné části této obce.

Par.č. 157 je u silnice, která tvoří jednu stranu pozemku, další strana je tvořena cestou k sousední parcele a ostatní hranice je tvořena plotem sousedního pozemku. Na parcele se nachází zbytek základů původního domu. Je zde několik ovocných stromů. V okolí je mnoho turistických zajímavostí, cyklostezky , v zimě lyžování - sjezdovka v Jiřetíně vzdálena 3 km.

Pozemky jsou v bezprostřední blízkosti cca 4 km od chráněného území národního parku - České Švýcarsko - který se rozkládá na severu Ústeckého kraje a přiléhá ke státní hranici. Vznikl vyčleněním přírodně nejcennější části Děčínské vrchoviny tvořící jádro CHKO Labské pískovce. Rozloha 79,25km. Je to velice pěkná krajina - čisté prostředí.

případné informace na tel. 603 239 189

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu429575
VlastnictvíOsobní
Plocha 900

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.