Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 234 m² bez realitkyZborovská, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Zborovská, Kolín - Kolín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej funkcionalistické třípodlažní vily přímo od majitele, nově a vkusně rekonstruované se zahradou a garáží.

Dům je vhodný pro rodinné bydlení ale i jako reprezentativní sídlo firmy.Vila se nachází ve výjimečně klidné lokalitě u vodárny ve vilové čtvrti Pražského předměstí.

V každém podlaží je situován samostatný byt. Celková užitná plocha domu je 234 m2.

Byt ve zvýšeném přízemí o dispozici 2+1 sestává z místnosti o výměře 38m2, místnosti o výměře 20 m2 s francouzským oknem a se vstupem na terasu a zahradu. Z této místnosti je vstup také do prostorné koupelny s vanou a do komory. V obou místnostech je položena plovoucí podlaha, v kuchyni, koupelně a předsíni je dlažba.

Byt v prvním patře sestává z tří místností, dvou pokojů o velikosti 18 m2 a 20 m2, kuchyně s prostornou jídelnou 20 m2, samostatného WC, koupelny s vanou a předsíní s vestavěnou skříní. Součástí bytu je balkon 5m2. V místnostech je položena plovoucí podlaha, v předsíni a v koupelně je dlažba.

Byt v třetím patře sestává z jedné větší místnosti 40m2 s připravenými rozvody na umístění kuchyňské linky. Z místnosti je vstup na velkou a prostornou terasu 25m2.

Celý dům je zateplen (nízké provozní náklady) a vkusně zrekonstruován. V ceně je nábytek (skříně, komody, psací stoly, postele, toaletky, pohovky, jídelní stůl s šesti židlemi atd.) Topení a ohřev teplé vody plynovým kotlem. Parkování je možné před domem bez problémů. Garáž je momentálně před rekonstrukcí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431169
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha234
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.