Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 160 m² bez realitkySpálov - Spálov, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Spálov - Spálov, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena650 000 Kč

Tato nemovitost již od 2 757 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Předmětem prodeje je rodinný dům č.p. 71, který je součástí pozemku parc. č. st. 173 v k.ú. Spálov evidovaný na LV č. 164.

Rodinný dům má dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. Původní část rodinného domu byla postavena v polovině 19. století, která byla částečně rekonstruována v 60. letech 20. století. Základy jsou kamenné. Konstrukční systém nadzemních podlaží je zděný. Krov je dřevěný sedlový zastřešený pálenou krytinou. Okna jsou původní dřevěná špaletová. Dveře jsou původní dřevěné. Podlahy jsou prkenné, nášlapnou vrstvou je PVC v kuchyni a pokoji, keramická dlažba v chodbě a sociálním zázemí. Vytápění je zajištěno akumulačními kamny nebo ústředním teplovodním topením, které je napojené na kotel na tuhá paliva. V prvním nadzemním podlaží se nachází vstupní chodba se schodištěm do druhého nadzemního podlaží, dále kuchyň, pokoj, sociální zázemí a spíž. V kuchyni jsou kamna na tuhá paliva. Příprava teplé užitkové vody je zajištěna elektrickým bojlerem. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází pokoj a vchod na půdu resp. podkroví. Podkroví je propojeno s půdou rodinného domu. Na části půdorysu je rodinný dům podsklepený. Ve sklepě se nachází studna a vodovodní čerpadlo. K přístavbě dále přiléhá hospodářské stavení zřejmě ze 40. let 20. století, které je s domem propojeno a je zde vstup do podzemního podlaží, bývalého velkého chlévu, samostatných chlívků a ke stodole. Hospodářské stavení má i vlastní vstup a vjezd. Stavení je dřevěné, zastřešené sedlovou střechou. V hospodářském stavení se nachází sklad dřeva a hospodářského nářadí, případně lze užívat jako garáž.

K domu přiléhá zděná přístavba z 60. let 20. století, ve které se nachází schodiště do podkroví.

K domu dále přiléhá hospodářské stavení zřejmě ze 40. let 20. století, které je s domem propojeno a je zde vstup do podzemního podlaží, bývalého velkého chlévu, bývalých samostatných chlívků a ke stodole. Hospodářské stavení má i vlastní vstup a vjezd. Stavení je částečně zděné a částečně dřevěné, zastřešené sedlovou střechou. V hospodářském stavení se nachází sklad dřeva a hospodářského nářadí, případně lze užívat jako garáž.

K hospodářskému domu přiléhá dílna a bývalý výměnek ze 40. let 20. století. Výměnek je napojený na rozvody elektřiny, vody a kanalizace.

Dům je napojený na veřejné rozvody vody a kanalizace. Dům je napojený na třífázový rozvod elektrické energie.

Dům je v původním technickém stavu se zanedbanou údržbou.

Rozpis užitných ploch jednotlivých místností a plánek podlaží viz foto.

Prohlídky po dohodě v sobotu nebo neděli.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431645
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha160
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.