Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyU Průhonu, Praha - Holešovice

U Průhonu, Praha - Holešovice
Cena4 742 100 Kč

Tato nemovitost již od 20 111 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nový slunný byt s dispozicí 2+kk s balkonem s jihovýchodní orientací je situován v osmém patře domu s prvky funkcionalismu, který nyní prochází rekonstrukcí, při níž byl vybudován nový výtah, fasáda a sklepy.

Byt bude dokončen ve vysokém standardu – dřevěná dubová podlaha, značková sanita (Villeroy & Boch a Hüppe), moderní obklady do koupelny, venkovní žaluzie, vytápění a chlazení vzduchu formou tepelného čerpadla, vstupní bezpečnostní a protipožární dveře a další.

K nastěhování v červnu 2017.

Oblíbená část Prahy 7 Holešovice, je výbornou lokalitou nejen díky své dostupnosti do centra Prahy, ale také díky parku Stromovka, vyhlášeným restauracím, potravinovým obchodům, oblíbené tržnici, výstavišti, technickému muzeu, populárním klubům, školám a školkám.

New sunny apartment 2+kt with balcony south and east oriented is situated in the apartment building with elements of functionalism has a newly created facade, new elevator and basements.

Apartment will be finished to a high standard – wooden oak flooring, branded sanitary ceramic (Villeroy & Boch a Hüppe), stylish tiling, outside blinds, heat pump system for heating and cooling air, security entrance door, etc.

Ready to move during June 2017.

Popular part of Prague 7 Holesovice offers numerous convenient advantages including excellent access to Prague’s center, every day shopping opporutunities and a wide gastronomy featuring restaurants, famous market, bistro, cafes, popular clubs and bars, park Stromovka, exhibition, technical museum, schools and kindergartens.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu431840
Dispozice2+kk
Podlaží9
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.