Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 25 m² bez realitkySlavíkova, Praha - Žižkov

Slavíkova, Praha - Žižkov
Cena2 963 240 Kč

Tato nemovitost již od 12 567 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt o dispozici 1+kk v domě s prvky novoklasicismu, který nyní prochází kompletní rekonstrukcí. Plocha bytu je 25 m2. Byt je nyní ve výstavbě a budoucí majitel si může interiér dokončit dle svých představ. Cena bytu je celková včetně dokončení. K nastěhování bude v září 2017.

Je v blízkosti Riegerových sadů, Žižkovské televizní věže a Náměstí Jiřího z Poděbrad. K bytu náleží i sklep.

V těsné blízkosti se nachází také kompletní občanská vybavenost a kulturní vyžití. Divadlo na Vinohradech, fakultní nemocnice, Vysoká škola ekonomická, stejně jako základní škola a mateřská škola. V docházkové vzdálenosti od domu se nachází obchodní centrum Flora. Metro a tramvaje jsou dostupné pěšky, stanice metra Jiřího z Poděbrad je přímo na náměstí a tramvajová zastávka na ulici Vinohradská.

I offer apartment 1+kt in building with elements of neoclassicism, which is now under complete reconstruction. Flat area is 25 m2.

The apartment is currently under reconstruction and the future owner can finish the interior according to their wishes . The price of the apartment is a total, including reconstruction. The move will be possible during September 2017.

To the apartment belong cellar. In close proximity is complete amenities and cultural activities. Theatre, hospital, University of Economics is nearby, as well as an elementary school and a kindergarten. Within walking distance from the house is a shopping center Flora. Metro and trams are accessible by walk, metro station Jiřího z Poděbrad is right on the square and tram stop in the street Vinohrady.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu432630
Dispozice1+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha25
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.