Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 576 m² bez realitkyDukelské náměstí, Hustopeče - Hustopeče u Brna, Jihomoravský kraj

Dukelské náměstí, Hustopeče - Hustopeče u Brna, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena9 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 349 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


CENA K JEDNÁNÍ Nabízíme k prodeji dům na náměstí v atraktivní, památkově chráněné lokalitě města Hustopeče, okr. Břeclav. Rodinný dům je dvoupodlažní, nachází se na pozemku o velikosti 861 m2 z něhož zastavěná plocha a nádvoří tvoří plochu o velikosti 576 m2. První podlaží tvoří obchodní prostory rozdělené na dvě části (obchodní prostory se samostatným sociálním zázemím o velikosti 58 m2 jsou v současné době vyklizené, v druhé části o rozloze 17 m2 funguje Krojová dílna), společenská místnost s krbem a umělecká dílna, vytvořená v rámci rekonstrukce přízemí v roce 1993. Celková plocha dílny, společenské místnosti, obchodních prostor, chodby, kuchyně, toalety, schodiště a umělecké dílny je 210m2. Dílnu tvoří celkem čtyři místnosti, z nichž z poslední je přímý vstup do zahrady. Na dílnu navazuje zadní trakt tvořený řadou tří domků o celkové užitné ploše 100 m2, v současné době sloužících jako sklady. Zadní trakt je ukončený dvoupodlažní garáží vystavěnou v sedmdesátých letech. Ze zahrady a z garáže je přístup na příjemně se rozvíjející vinařskou uličku. V druhém nadzemním podlaží je byt 6 + 1 o celkové rozloze 220 m2 včetně předsíně, koupelny, toalety, kuchyně a spíže. Přední část bytu o třech místnostech je orientovaná na náměstí, zadní část včetně kuchyně je orientovaná svým výhledem do uzavřeného dvora a zahrady.

Součástí domu jsou dva sklepy o celkové rozloze 62 m2

Dům je vhodný nejen k bydlení. Tato oáza uprostřed města v sobě skrývá netušené možnosti, je to místo pro naplnění vašich snů a záměrů. Vzhledem k tomu, že se město Hustopeče nachází v turisticky atraktivním regionu, je dům po citlivé rekonstrukci i výbornou příležitostí k zajímavému podnikatelskému projektu. V blízkosti domu jsou mimo jiné vinné sklepy, restaurace, cyklostezky, ranč s koňmi, rozhledna v mandloňových sadech. V případě zájmu mě kontaktujte a rádi vás v našem domě přivítáme.

We are delighted to offer for sale the real estate in an attractive area of the South Moravian town Hustopeče, Břeclav District. The real estate is situated in the main square, in the conservation area of the town.

The front face of the house is directed to the square. The other side of the house meets with the nearby backyard.

The whole real estate consists of the two-stored family house, warehouses, garage and garden. Together they cover area of 861 square meters.

The family house

Ground floor,

Whole area of 210 square meters consists of:

Four-roomed atelier with direct entrance in to the garden

The living room with a hearth

Two separate shops with separate entrances from the square. They are 58 and 17 square meters large, the larger one with its own toilet. There is a leaseholder in the smaller one at the moment.

First floor

Six-roomed flat covers area of 220 square meters. There are also kitchen, bathroom, toilet, entrance hall and pantry on the floor.

The backyard

There is a row of three houses along the long narrow garden. They cover area of 100 square meters and serves as warehouses. There is a garage at the end of the garden. There are two big cellars situated partly under the warehouses and partly under the family house. There is an exit from the garden and from the garage to the popular wine-making backstreet.

Hustopeče town is located in well-known and developing tourist region with many attractive places nearby – Palava hills, Dyje River or Chateau Lednice. There are vineyards, wine cellars, almond tree orchards with lookout tower, horse ranch or cycle tracks in the town and its surroundings. Hustopeče town organizes many popular festivals which promotes local gastronomy and wine production.

The real estate in the attractive environment is a good opportunity for both – life and business, especially after the sensitive reconstruction of the real estate.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu435110
DispoziceOstatní
Plocha pozemku861
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha576
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.