Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyHornoměcholupská, Praha - Hostivař

Hornoměcholupská, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako osoba pověřená prodejem od přímého vlastníka, nabízím k prodeji pouze jeden rok od kolaudace využívanou jednotku o velikosti 2kk s terasou v Rezidenci Ocean Club - komplex patřící v roce 2016 mezi nejžádanější a nejprodávanější na trhu nemovitostí a to jak pro mladé rodiny, coby startovací bydlení vyšší kategorie, tak jako investice s jistotou rychlé návratnosti.

Nabízená jednotka se nachází ve druhém nadzemním podlaží a její součástí je nejen celodenně prosluněná střešní terasa, přístupná všem vlastníkům, ale také nádherná a prostorná soukromá terasa na kterou je vstup přímo z ložnice a která díky své dispozici a zastřešení doslova vybízí k celoročnímu všestrannému využívání a kterou je možné po zasklení celoročně využívat jako např.zimní zahradu. Byt je nabízen včetně částečného zařízení, jako je plně vybavená kuchyňská linka včetně značkových spotřebičů, prostorná vestavěná skříň na míru, nacházející se v předsíni, s šikovně zakomponovaným prostorem pro odkládání obuvi a také koupelnový nábytek, který poskytuje spoustu úložného prostoru. Cena zařízení včetně dopravy a montáže byla 250 000,- . Vzhledem ke zmíněné přestavbě celého objektu, při které které vzniklo více než 100 nových ubytovacích jednotek velikostně v rozmezí 23-43 m patří nabízená jednotka mezi nejprostornější jednotky celého domu. Všechny jednotky v tomto domě jsou vedeny jako "jiný nebytový prostor",ale užívány výhradně k bydlení.V domě je k užívání krom vyjímečné střešní terasy, také společná vybavená kuchyně, kolárna, prádelna se sušičkami, fitness, samozřejmostí je recepce v přízemí domu s bezpečnostní službou, samozřejmostí je kamerový systém,které zaručí vetší bezpečí i soukromí. K bytu náleží samozřejmě uzamykatelná sklepní kóje. Pro vlastníky automobilu bezproblémové parkování přímo u domu. Vytápění domu zajišťuje vlastní plynová kotelna. V případě jakýchkoliv doplňujících informací mne neváhejte kontaktovat, stejně tak, jako při zájmu o termín prohlídky. Při platbě v hotovosti a rychlém jednání zařízení v hodnotě 250 000,- ZDARMA.

Prosím realitní makléře, aby respektovali můj nezájem o spolupráci s realitní kanceláří, vyjma případu, kdy bude již existující zájemce o prohlídku bytu, svolný s navýšením ceny o provizi za zprostředkování.

As a direct owner of the offer for sale a new unit about the size 2kk with terrace in Residence Ocean Club - complex belonging currently among the most popular and best-selling in the property market, both for young families as starter housing higher category, as well as investments with certainty rapid return.

Offered Unit is located on the second floor and includes not only all day sunny roof terrace, accessible to all owners, but also a beautiful and spacious private terrace which is direct access from the bedroom, which because of its features and roofing literally invites for all year-round use. Flat is already a partial device, such as a fully equipped kitchen including designer appliances, spacious wardrobe with skillfully as implemented space for storing shoes and bathroom furniture, in the form of a low drawer and high rack cabinet. Since the house has undergone in the last year complete extensive renovation, thanks to which created more than 100 new accommodation units in the size range of 23-43 m, is one of the offered unit among the most spacious units all over the house. The house is to be used in addition to said roof terrace a fully equipped common kitchen, bike room, laundry and dry, fitness, of course, the reception on the ground floor with the security service, which guarantees greater security and privacy. The apartment has a lockable cellar of course. For car owners free parking at the house. House heating provides its own gas boiler. For any additional information please contact me, as well as in the interest of the appointment. When paying in cash and swift negotiations discount 200,000 - of that price !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu435618
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.