Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 45 m² bez realitkyOkrouhlá Radouň - Okrouhlá Radouň, Jihočeský kraj

Okrouhlá Radouň - Okrouhlá Radouň, Jihočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné280 Kč


Tento byt se nachází v novém rodinném domku v obci Okrouhlá Radouň, 10 km od Jindřichova Hradce. Domek je v klidné části obce a pronajímaný byt má vlastní uzamčení. K bytu náleží jeden velký pokoj se dvěma lůžky plus rozkládací pohovka s dalšími dvěma lůžky. K dispozice je nábytek, satelitní TV, zdarma Wifi, vybavená kuchyň včetně el. varné desky, el. trouby, mikro. trouby, lednice a myčky na nádobí. Součástí bytu je dále WC se sprchovým koutem a umývadlem. K dispozici je možnost používat venkovní gril na terase u jezírka.

Tento byt je vhodný pro zájemce na týdenní nebo víkendové pobyty nebo i pro jednotlivé dny dle výběru zájemce. Tato lokalita je vhodná pro milovníky přírody, cykloturisty i autoturisty a hlavně pro zájemce o památky, kterých je v okolí mnoho. V okruhu do15 km jsou památky jako, zámek Jindřichův Hradec 10 km, Červená Lhota 8 km, Kamenice nad Lipou 10 km, zámek Žirovnice 12 km, muzeum motokol v Horní Radouni 2 km, muzeum starých letadel a provaznické muzeum v Deštné 6 km. V Jihočeském kraji je mnoho rybníků, které se dají využít v létě ke koupání a na podzim k návštěvě při jejich výlovech.

Cena 280,- Kč je cena za jednu osobu na jednu noc.

Informace na tel. 603484834, e-mail: i.motoska @seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu436343
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.