Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu Garsoniéra • 27 m² bez realitkyPurkyňova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Purkyňova, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč


Pronájem zařízené novostavby bytu 1+kk v 6.NP polyfunkčního domu EDEN v Brně Králově Poli na ulici Purkyňova a Skácelova., Polyfunkční dům je jen kousek od Technologického centra IBM a VUT na Palackém vrchu. V blízkosti domu jsou zastávky MHD s přímým spojením do centra Brna (cca 10 minut).

Celková podlahová plocha bytu je 27 m2, k bytu náleží balkón o velikosti 3,15 m2. Součástí pronájmu je i zděný samostatný sklep v suterénu domu o velikosti 3,5m2. Byt je orientován do klidnější části vnitrobloku domu. Součástí vybavení je kuchyňská linka s elektrickým sporákem se sklokeramickou deskou a digestoří, lednicí. Vybavení koupelny - sprchový kout, koupelnová skříňka včetně umyvadlové skříňky, koupelnový žebřík a WC, pračka. Vybavení pokoje – rozkládací sedací souprava s úložným prostorem, televizní skříňka, rozkládací jídelní stůl se židlemi, sektorová stěna.

Vstup do bytu je do předsíně 5,4m2, ze které jsou přístupné všechny ostatní místnosti, tedy vpravo koupelna 3,3m2 se sprchovým koutem a WC, v čele předsíně jsou dveře do obytného prostoru o podlahové ploše 18m2 s kuchyňským koutem.

Měření el. energie je pro předmětný byt samostatné. El. energie má elektroměr, který bude evidován na jméno nájemce, spotřeba studené vody se měří podružným vodoměrem, spotřeba tepla na vytápění a ohřev teplé užitkové vody je měřena kalorimetrem, tedy uživatel bytu hradí dle naměřených hodnot. Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěn bytovou výměníkovou stanicí umístěnou v instalační šachtě, přičemž topení je mimo jiné regulováno pokojovým termostatem.

Měsíční záloha za služby a energie je dle evidenčního listu 2.200,- Kč. Zálohy za služby a energie se budou jednou ročně vyúčtovávat dle spotřeby.

V polyfunkčním domě EDEN se nachází prodejna potravin Pramen Brněnka, pobočka banky Volksbank CZ, lékárna, luxusní restaurace, kavárna, kosmetické studio, solárium, značkové obchody zaměřené na prodej textilu, lékárna….

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu43711
DispoziceGarsoniéra
Podlaží6
Plocha27
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.