Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 49 m² bez realitkyHolubice - Holubice, Jihomoravský kraj

Holubice - Holubice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena1 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 270 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji novostavbu bytu 1+kk ve vyhledávané klidné lokalitě Holubice u Brna- "Na Vyhlídce". Jedná se o cihlový byt o celkové ploše 49 m2,včetně příslušenství- kuchyňské linky Nobilia a s el.spotřebičemi zn. Siemens,koupelna s WC a sprchovacím koutem zn.Hüppe /Grohe a to vše v nadstandardním provedení, s krásnou velkou lodžií/terasou se vstupem na oplocenou zahrádku s dvířky o výměře 35 m2.Pro rozšíření obytné části lze terasu snadno přebudovat na zimní zahradu spojenou s venkovním prostorem.Dřevěná EURO okna s izolačním trojsklem, vnitřní dveře s obložkovou zárubní, plovoucí podlaha . K bytu náleží jedno parkovací místo v přímé blízkosti vchodu do domu.V celém bytu jsou provedeny okrasné stropní profily/moldingy a decentní malba.Byt,zahrádka a parkovací místo jsou v osobním vlastnictví a ihned k nastěhování.Veškeré vybavení stejně jako celý byt je nové,nepoužité a v nadstardantní kvalitě.

Tento byt „Na Vyhlídce“ se nachází v Holubicích. Obec Holubice je vzdálena pouze 10 km od okraje města Brna a je výborně dopravně dostupná po dálnici nebo souběžné komunikaci. V Holubicích naleznete občanskou vybavenost a dopravní obslužnost systémem IDS.Vážné zájemce prosím pouze o e-mailové spojení,za které předem vřele děkuji.

Energetická náročnost dle PENB – B, 54,7 kWh/(m2.rok). Velice výhodné měsíční výdaje (Kč 1231)

IHNED K NASTĚHOVÁNÍ !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu437619
Dispozice1+kk
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.