Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 63 m² bez realitkyDoktora Edvarda Beneše, Hlučín - Hlučín, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Doktora Edvarda Beneše, Hlučín - Hlučín, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena760 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 223 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


SLEVA Z PŮVODNÍ KUPNÍ CENY!!

Insolvenční správce Mgr. Michal Machek nabízí k prodeji družstevní byt na adrese Dr. Ed. Beneše 1257/9, 748 01 Hlučín.

Byt se nachází ve 2. NP bytového panelového domu č. p. 1257 s celkem 9-ti nadzemními podlažími. V 1. NP objektu se nachází sklepní prostory, společné části domu vč kotelny a garáží s přístupem z ulice Na Včelínku, v 2. – 9. NP se nachází byty.

Byt je umístěn na patře vlevo u schodiště, s dispozičním řešením 3+1 a obsahuje tři pokoje, kuchyni se spíží, chodbu, koupelnu a WC. Celková podlahová plocha bytu je 63,03 m2, se započtením sklepu o výměře cca 1,70 m2, bez započtení balkonu o výměře 3,30 m2. Orientace oken ložnice a kuchyně je na SZ do dvora,

obývací pokoj na JV do ulice, dětský pokoj na SV.

Podlahy tvoří lino s kobercem, v dětském pokoji a obývacím parkety a keramická dlažba v soc. zařízení a kuchyni. Vnitřní povrchy hladká omítka, keram. obklady koupelny a v kuchyni. Okna plastová, vnitřní dveře hladké a prosklené, zárubně kovové. Koupelna je s umyvadlem a vanou. Kuchyně se standardní linkou a plynovým sporákem. Vytápění a ohřev TUV je centrální z domovní plynové kotelny, elektroinstalace 230V.

Byt je víceméně v původním stavu, před cca 14 lety byla zrekonstruována koupelna (nová sanita, obklady, dlažba) a později vyměněno WC.

Bytový dům s předmětnou jednotkou je samostatně stojící. Budova má devět nadzemních podlaží, s výtahem. Stavba domu je s betonovými základy a izolací proti zemní vlhkosti, svislé nosné konstrukce železobetonové montované, střecha plochá s povlakovou krytinou, bleskosvod osazen. Stropy železobetonové, schodiště přímé teracové. Dům je napojen na veřejné rozvody vody, plynu, elektřiny, kanalizace. Výstavba bytového domu se datuje pravděpodobně z roku 1972, v letech 2009 – 2011 proběhla výměna oken, zateplení, před 2 – 3 roky opětovné dozateplení stavby, výměna výtahu, renovace balkónů, estetizace vchodu, v roce cca 2000 byla opravena střecha.

Budova je postavena na vlastním pozemku parc. č. 2217/3, který mimo část zastavěnou bytovým domem obsahuje také oplocené hřiště s odpočinkovou zónou. Parkování je omezené na komunikaci před domem. Přístup k nemovitosti po zpevněné obecní komunikaci ul. Dr. E. Beneše.

Užitná plocha bytové jednotky: 61,30 m2 ,sklep 1,70 m2, balkon 3,30 m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu437909
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.