Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 30 m² bez realitkyVojkovice - Vojkovice u Kralup nad Vltavou, Středočeský kraj

Vojkovice - Vojkovice u Kralup nad Vltavou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné6 500 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč


Chcete bydlet v domku se zahrádkou? Od července 2017 pronajmu pěkný malý byt 1 + 1 v přízemí nově zrekonstruovaného rodinného domku ve Vojkovicích u Kralup nad Vltavou. Byt je částečně zařízený - kuchyňská linka, sporák, lednice, stůl se židlemi a rohovou sedačkou, 2 skříně, rozkládací gauč, s příslušenstvím (koupelna s umyvadlem, vanou a WC) v přízemí RD. Dům je zateplený, s novou fasádou, topení plynem, ohřev vody el. bojlerem. Ideální bydlení pro 1 nájemce-nekuřáka, možno i s malým pejskem. Dobrá dostupnost do Prahy i Kralup nad Vltavou; Praha 20 km po dálnici D8, exit 1 (20 min do Letňan), Kralupy nad Vltavou 10 km, Veltrusy 7 km. Do Prahy - Kobylis jezdí linky PID č. 372 a 470 – zastávka autobusu cca 200 m, další linky do Veltrus, Kralup n/V, Mělníka, Neratovic.

V obci se nachází prodejna potravin, pošta, nová mateřská školka, obecní úřad, 2x pohostinství, lékař, kadeřnictví, knihovna, keramická dílna, sportovní areál - hřiště pro dospělé a pěkné hřiště pro děti . Na kraji obce je odpočinková zóna – krásná velká pískovna s lesoparkem na procházky, koupání a rybaření. ZŠ 1-5 tř. je v Hostíni (1km), další ZŠ 1-9 tř. je ve Veltrusích (7 km). Cena za pronájem 6500,- + poplatky 1800,-/osobu, pokud dvě osoby poplatky 2.800,-. Kauce ve výši 1 nájmu i s poplatky. Tel 773933980, meryll1@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu438084
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.