Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+1 • 260 m² bez realitkyMaršovice - Zderadice, Středočeský kraj

Maršovice - Zderadice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 830 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 850 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji prostorný patrový rodinný dům, který je umístěn samostatně uprostřed rovného čtvercového pozemku o výměře 1 736 m2 v nádherné lokalitě Tikovice u Maršovic v okrese Benešov. Poloha domu na východním okraji osady skýtá z terasy i od domu krásný výhled na maršovický kostel a dále do krajiny. Bezproblémový příjezd k bráně po asfaltové cestě.

Cihlový dům se čtvercovým půdorysem je kompletně podsklepen. Suterén tvoří technické zázemí domu s kotelnou, skladem paliva, prádelnou, garáží a místností s udírnou. Vstup do přízemí domu verandou nebo do suterénu garážovými vraty.

V rohu domu je umístěno betonové schodiště, které prostupuje domem od sklepa přes přízemí do patra. V přízemí se nachází bytová jednotka s dispozicí 3 + 1 s příslušenstvím: veranda, chodba, kuchyň 24m2 s obývacím pokojem 22 m2 a se 2 ložnicemi 22m2 a 13 m2, koupelna s vanou, spíž, samostatné WC. Upravené podkroví kopíruje dispozici 3 + 1 přízemí, nad verandou je umístěna terasa. Z chodby v podkroví je přístup na půdu. V podkroví jsou rozvody vody, odpady a rozvody topení včetně radiátorů.

Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva v kombinaci s topením elektřinou, revize kotle je k dispozici. Voda je čerpána z kopané studny, odpady jsou svedeny do septiku. K domu náleží kůlna s garáží, půdou a seníkem. Před domem je upravená zahrádka.

Základní občanskou vybavenost (obchod, lékař, školka, pošta) je možno využít ve 2 km vzdálených Maršovicích, rozšířená vybavenost ( škola, střední škola, restaurace, specializované obchody a služby) se nachází v Neveklově (6km) .

Umístění domu ve velmi příjemném přírodním prostředí je určeno milovníkům klidného bydlení na venkově i těm, kteří hledají zázemí pro odpočinek a rekreaci. Středisko Monínec pro zimní sporty je vzdálené 25 km, v létě je možno zahrát si golf na Konopišti (6 km), pro provozování letních sportů je vhodný Živohošť (15 km), v okolí je možnost houbaření, rybolovu a cykloturistiky. Prohlídka domu je možná kdykoli, přejeme si jednat pouze s přímými zájemci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440016
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha260
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.