Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 342 m² bez realitkySokolská, Bílina - Bílina-Újezd, Ústecký kraj

Sokolská, Bílina - Bílina-Újezd, Ústecký krajČástečně vybaveno
Cena2 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 518 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dobrý den, táta odešel do důchodu a tak mu (a jeho bratrovi) pomáhám prodat dům, který používali k podnikání. Měli tam kancelář a klempířskou dílnu. Dům je obrovský, ve skvělé super klidné lokalitě. Dříve to bývala Sokolovna, tělocvična byla rozdělena na dvě části, provozovali jsme tam chvilku squash. Pokud by v tom chtěl někdo pokračovat, nebylo by moc práce uvést kurty opět do provozu. Dům má spoustu umýváren, sprch, záchodů, vnitřní balkónek s výhledem na kurty, historické patrně celkem cenné točité kovové schodiště. Je tam i nádherná půda a dům je celý (nebo z velké části) podsklepen. Patrně z důvodu cvičebního náčiní byl původně zřízen velký poklop v podlaze vedoucí z prostoru bývalé tělocvičny do sklepa.

Dům nyní nepůsobí luxusním dojmem, ale při jeho velikosti je za skvělou cenu a má velký potenciál - jak pro podníkání, tak pro bydlení. Opět bych vyzdvihnul jeho úžasnou lokalitu, cca 8 minut pěšky od centra města Bílina, v malebné vedlejší uliči s kapličkou (neprojíždí zde tolik aut). Dům je v současné době stále opatrován, "v provozu", a naprosto připraven k okamžitému nastěhování (funkční topení, voda, eletřina, .. ). V domě je možno jak bydlet, tak podnikat, provozovat dílnu, tělocvičnu, sklad, obchod, call centrum, apod.

Agentury nepište, díky.

VIDEO PROHLÍDKA DOMU:

https://youtu.be/8vGhIE6GLh0

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440254
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha342
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.