Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 62 m² bez realitkyPod koupalištěm, Kosmonosy - Kosmonosy, Středočeský kraj

Pod koupalištěm, Kosmonosy - Kosmonosy, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím kompletně vybavený světlý byt 2+1 / 62 m2 v klidné části Kosmonos s orientací na jižní a západní stranu. Byt se nachází v 1. nadzemním podlaží cihlové novostavby o celkově pěti bytech. Novostavba byla postavena v roce 2008. Součástí bytu je balkón a sklep (5 m2).

Byt je po rekonstrukci a je nabízen nadstandardně zařízen. Kuchyň nabízí prostornou linku s výhledem do zahrady, nerezovou kombinovanou ledničku, elektrickou varnou desku, myčku, vestavnou mikrovlnou a pečící troubu. V koupelně naleznete prostorný sprchový kout, toaletu, umyvadlo se spodní skříňkou a topný žebřík. Ložnice je vybavena prostornou vestavěnou skříní a manželskou postelí s nočními stolky. Otevřený prostor obývacího pokoje částečně propojený s kuchyňským koutem nabízí pohodlnou pohovku (možnost rozložení), televizní stolek, police, konferenční stolek, LED televizi a jídelní stůl pro 2 osoby. Z obývacího pokoje je vstup na balkón orientovaný na jižní stranu. Ve vstupní hale je zabudovaná vestavěná skříň s pračkou.

K bytu náleží dvě parkovací místa přímo před domem a zahrada. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem s ohřevem vody a má vlastní elektroměr i vodoměr.

Výhled z domu je do zahrady a upravenou část města Kosmonosy. Dostupnost do centra Kosmonos i Mladé Boleslavi je výborná, MHD v blízkosti domu, veškerá občanská vybavenost v okolí. Dům se nachází blízko lesa. Pronájem je vhodný pro 2 osoby, nekuřáky. Zvířata nejsou povolena. Byt je připraven k nastěhování od prosince 2016 (po domluvě od poloviny listopadu).

Cena:

Nájem 13.500 Kč/měsíc + poplatky za energii, plyn a vodu (zhruba 2t) + kauce (2 nájmy).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu440351
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.