Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyLovčická, Praha - Klánovice

Lovčická, Praha - KlánoviceVybaveno
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmeme světlý prostorný byt situovaný ve druhém patře unikátní dřevostavby. Dům je obklopen velkou zahradou, která je přirozeně zalesněna a nachází se přímo na okraji přilehlého Klánovického lesa. První dvě podlaží jsou využívána jako jógové a masážní studio, preferujeme proto klidnějšího nájemce, který svým režimem se studiem souzní a bude rád využívat všechny výhody, které nabízí. Byt je kompletně vybaven, včetně moderních spotřebičů (pračka, myčka, sklokeramická deska, trouba, digestoř). Velká jídelna spojená s obývacím pokojem je celkové rozlohy 40m2, ložnici o rozloze 20m2 je možné zároveň využívat i jako pracovnu. Byt disponuje balkónem o rozloze 5m2 s krásným výhledem přímo do lesa. Svojí unikátní polohou je vhodný především pro někoho, kdo chce bydlet v krásné, tiché přírodě, rád si půjde po ránu zaběhat či zacvičit a každý den se bude kochat obklopujícím lesem. V blízkém okolí se nachází základní škola, školka, několik restaurací, kavárna, lékárna, obchody. Lokalita nabízí příjemné spojení do centra Prahy při využití MHD (22 min. na Černý Most) či při využití vlakové dopravy 19 minut na Masarykovo nádraží. Vlak jezdí každých 30 minut, a to i o víkendech a svátcích. Možnost pronájmu 1 zastřešeného parkovacího místa na pozemku. Více informací osobně na prohlídce objektů. Prohlídka možná po domluvě. Byt k dispozici od 1.11.2016.

We will rent a bright and spacious apartment situated on the 2nd floor of an unique wooden house. House is surrounded by a large garden with a several trees, which make you feel completely in harmony with a neighbouring forrest. The first two floors are used as a yoga and massage studio, so we prefer a quieter tenant, who will love to use all the benefits that living in a yoga studio offers. The apartment is fully equipped, including modern appliances (washing machine, dishwasher, stove, oven). Large dining room & living room is the total area of ​​40m2, a bedroom with an area of ​​20m2 can be also used as an office (there is a large worktable).The apartment has a balcony with an area of ​​5 square meters with a beautiful view into the forest. Its unique location is suitable especially for someone who wants to live in a beautiful, quiet nature, who likes to go jogging in the morning and who will enjoy the surrounding forrest. In the vicinity there is a primary school, a kindergarten, several restaurants, a cafe, pharmacy and couple shops. Location offers good connections to the center using public transport (22 min. to Cerny Most) or when using rail transport 19 minutes to Masaryk Station. The train runs every 30 minutes, even on weekends and holidays.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu441547
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyDřevostavba
Plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.