Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 103 m² bez realitkyJaselská, Praha - Bubeneč

Jaselská, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Pronajmu prostorný 3KK na na Praze 6, v klidné jednosměrné ulici, nedaleko Kulaťáku. Dům ze 30tých let, kompletně vkusně opraven, nedaleko M Hradčanská a Dejvická, Stromovka. Byt ve druhém patře (nový výtah staví v mezipatrech). Obývací pokoj otevřen do vstupní haly - dnes kuchyňský kout. 2 neprůchozí ložnice, 2 koupelny, balkon. Topení WAW, bezpečnostní dveře, úložné prostory (komora v bytě a stropní prostor v předsíni). Vybaven (myčka, pračka, lednice, nábytek viz foto. Vybavení lze dohodnout. Realitní kanceláře prosím, nepište - nemám zájem.

Děkuji

A nice 3 plus kitchen corner flat close to Metro Hradcanska and Dejvicka. It is in the building from 1930, nicely renovated, clean, quiet one-way street - not far away from Stromovka. Second floor with lift. 2 bedrooms, 2 bathrooms, living room with kitchen corner and a balkony. WAW heating system (gas), furniched - pls see the photos.

Real Agencies please do not replay. Thank you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu44162
Dispozice3+kk
Podlaží3
Plocha103
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.