Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 1675 m² bez realitkyŘípec - Řípec, Jihočeský kraj

Řípec - Řípec, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 560 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům s uzavřeným dvorkem a se zahradou v klidné lokalitě v obci Řípec, poblíž Veselí n/Luž., okres Tábor.

Nemovitost má zastavěnou plochu a nádvoří o velikosti 604m2, ostatní plocha (zahrada) je o rozloze 1071 m2. Součástí je přízemní obytný dům o výměře 126m2,technická místnost s plynovým kotlem, stodola, dvě garáže a sklad, chlév. Obytnou část tvoří jednopodlažní stavba s podkrovím. V přízemí je WC, koupelna, kuchyně, 4 velké pokoje. V podkroví je rozestavěné a nachází se zde dva dětské pokoje, ložnice, obývák s kuchyňským koutem, komora, pracovna a koupelna s WC. Na pozemku je vlastní studna a septik, na zahradě skleník, pergola. Dům je vytápěn plynovým kotlem s ústředním topením v kombinaci s krbovými kamny. Dům prochází postupnou rekonstrukcí (r. 2002 okna, koupelna včetně rozvozů vody elektřiny a odpadů. V r. 2010 nový krov, střešní krytina, půdní vestavba podkroví). Dům je napojen na plyn, elektřinu, vodu, veřejnou kanalizaci. V obci je v brzké budoucnosti plánovaná čistička odpadních vod. Objekt je vhodný k trvalému bydlení i k rekreaci. Možnost okamžitého užívání. Výhoda – klidná, velmi žádaná lokalita.

Velkou výhodou je dálnice D3 (Praha – Tábor- České Budějovice – Rakousko), která je cca 1km vzdálená od obce. Z obce většina lidí jezdí do práce do 3km vzdáleného Veselí nad Lužnicí, nebo 5km vzdálené Soběslavi. Děti navštěvují školky ve Veselí nad Lužnicí nebo Zlukově (2 km). Do základní školy chodí do Veselí nad Lužnicí. Dopravní spojení s městy je zajišťováno autobusovým spojením, nebo vlakem. Vlakové zastávky jsou v blízkosti obce na tratích: České Budějovice – Tábor – Praha, a Veselí nad Lužnicí – Jihlava. Z obce se dají pohodlně plánovat nenáročné cyklistické trasy po okolí, např. zámeček Červená Lhota, zámek Hluboká, krajem rybníků až k Třeboni, Veselské pískovny atd. Pro větší nákupy nebo za kulturou není problém zajet do nedalekého Tábora nebo do Českých Budějovic. V obci se udržují místní zvyky, pořádají zábavy i plesy. Obec Řípec vyhrála v roce 1996 soutěž Jihočeská obec roku a v celostátním kole se umístnila na druhém místě. Cena: 2 900.000 Kč včetně všech poplatků.

Energetická náročnost: G – mimořádně nehospodárná

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu442069
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha1 675
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.