Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 1+1 • 40 m² bez realitkyLišická, Praha - Újezd nad Lesy

Lišická, Praha - Újezd nad LesyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt v rodinném domě - jedná se 1+1 (nebo garsoniera?) v 1. NP rodinného domu. V domě jsou dvě bytové jednotky se společným vchodem do haly a pak zvláštní vchody do malého bytu a další části domu, kterou užívá rodina majitele. Byt má východ na terasu a zahradu - k užívání. .

K pronájmu je volný malý byt - 1+1 o rozloze ca. 40 m2. Do bytu se vchází chodbou, jsou zde šatní skříně a vchod do koupelny (WC, vana) , dále je průchozí kuchyňka a následuje prostorný pokoj s výhledem a vstupem na terasu a do zahrady.

Byt se pronajímá jako částečně zařízený - kuchyňská linka, sedačka, police, základní nábytek, šatna atd. K dispozici slunná terasa, zahrada.bude buď prázdný nebo po dohodě lze částečně vybavit základním nábytkem.

Preferuji rodinu s dětmi, menší zvíře nevadí. Klasická nájemní smlouva na rok s automatickým prodlužováním.

V současné době se byt upravuje, prohlídky ca. od poloviny prosince - k pronájmu od ledna 2018.

Nájem 12.000 + 2.000 poplatky - voda , elektro, plyn, topení, popelnice.. Kauce 15.000 Kč nebo dohodou.

Preferuji 1 - max. 2 osoby, možno i rodič s dítětem, menší zvíře nevadí /pes max. do velikosti čivavy, ale venčení na ulici ne na zahradě. Firemní ubytování možné - ale za vyšší nájemné, cena dohodou.

RK prosím nevolat, nekontaktovat, nabízet přes RK nehodlám - exkluzivní smlouvu atd RK nedávám, případně pouze s konkrétními zájemci.

Dostupnost do centra Prahy - vlakem z Klánovic na Masarykovo nebo Hlavní nádraží každou půlhodinu. Ke každému vlaku jede autobus, vlak 25 min + 5 min bus. Dobrá občanská vybavenost v lokalitě - Lidl 10 min pěšky, dále v oblasti Penny market, řeznictví a spousta drobných obchodů. nedaleko v sobotu farmářské trhy Klánovice. Škola a školka v místě (školka přímo v ulici), lékařské středisko a dětský lékař na sídlišti Rohožník. Spousta dětských hřišť, nedaleko Klánovický les. Spousta možností sportu - místní kluby, golfový klub Klánovice, Černý Most, Mstětice.

Offering a spacious 5 - room appartment in family villa in nice neighbourhood at Prague village-like district Ujezd nad Lesy. House is partly furnished - kitchen, bedroom, wardrobes etc - ready to move in, big garden and sunny terrace to use,

Rent: 23:000 CZK + expenses - water, carbage, electricity, gas.

Free to rent from 1.5.2017 or upon agreement. Prefered family with kids or similar. Small pet is not a problem

Other parts of house - noone lives in, but serves as storage place for personal belongings. Close to Klanovice Forest, golf resorts close by. Convenient connection to Prague City Centre - by train from Klanovice Railway Station.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443061
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.