Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 60 m² bez realitkyKmochova, Ústí nad Labem - Dobětice, Ústecký kraj

Kmochova, Ústí nad Labem - Dobětice, Ústecký krajVybaveno
Měsíční nájemné7 200 Kč

+ Poplatky za služby2 300 Kč


Nabízím pronájem vybaveného bytu po rekonstrukci v klidné částí Ústí nad Labem - Doběticích, ul. Kmochova. Byt je o dispozici 3+1 a obsahuje obývací pokoj, dva samostatné neprůchozí pokoje (ložnici a dětský pokoj), kuchyň, koupelnu, chodbu a šatnu. K dispozici navíc sklep a lodžie v mezipatře. Vzhledem k rozložení bytu vhodné zejména pro rodinu s dětmi.

Byt je vybavený - v kuchyni zánovní linka s kombinovaným sporákem, ledničkou, mikrovlnkou. Koupelna po rekonstrukci, s dlažbou, závěsným WC a novou rohovou vanou zn Ravak. V obývacím pokoji sedací souprava, jídelní stůl se 4 židlemi, PC stolek a další vybavení. Ložnice i dětský pokoj včetně postelí. V šatně, předsíni a ložnici prostorné úložné skříně. V celém bytě jsou plovoucí podlahy a plastová okna.

Byt je ve 3. podlaží 8 patrového domu po zateplení a s novým výtahem. Parkování možné přímo před domem. V okruhu 5 minut zastávky trolejbusu (cesta do centra 10 minut), MŠ, ZŠ, SŠ, Lidl, lékárna a další občanská vybavenost.

Nájemné 7200 Kč / měsíc, vyúčtovatelné měsíční zálohy: 2300 Kč (topení, voda, služby v domě), plyn a elektřina: dle spotřeby, nájemník si převádí na sebe.

Byt volný od 15.4.2017. Vratná kauce ve výši 2 nájmů (tj. 19000 Kč). Přímý majitel, tj. neplatíte žádnou provizi.

Foreigners welcome. Furnished apartment for rent, after reconstruction in the quiet part of Usti nad Labem - Dobetice, Kmochova street. The apartment is 3 + 1 and includes a living room, two separate rooms (bedroom and children's room), kitchen, corner bath, hallway and closet. Additionally cellar and balcony on the mezzanine. Due to the layout of the apartment suitable for familiy with children.

The apartment is furnished - newish line with a combined stove in the kitchen, refrigerator, microwave. Renovated bathroom, tiled floors, a hanging toilet and corner bath. Sofa, dining table with 4 chairs, PC table and other equipment In the living room. Beds included in bedroom and children's room. Spacious storage cabinets In the dressing room, hall and bedroom.

The apartment is on the third floor of 8 building after reconstruction and a new lift. Parking in front of the house. Trolleybus stop within five minutes (journey to the center 10 takes minutes), kindergartens, primary schools, secondary schools, food shop, pharmacy and other amenities.

Rent 9500 CZK / month including fees for heating, hot and cold water etc. (fees are calculated for 3 people). Gas and electricity fees excluded.

Refundable deposit. Direct owner so you do not pay any commission. Available in half of April 2017.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443136
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.