Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+1 • 280 m² bez realitkyHavraň - Havraň, Ústecký kraj

Havraň - Havraň, Ústecký kraj
Cena6 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 644 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji luxusní rodinný dům v obci Havraň u Mostu. Dům je po nákladné rekonstrukci v perfektním stavu, velmi atraktivně dispozičně řešený, celková obytná plocha je cca 280m2,2 koupelny,6 pokojů. V přízemí se nachází prostorná kuchyň s moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, obývací pokoj zajímavě rozdělený na 2 obytné zóny - klidovou a společenskou s výstupem přímo do nádherné zahrady. Druhou obytnou místnost lze dobudovat na garáž nebo další pokoj. V patře se potom nachází luxusní koupelna s atypickou vanou, sprchový kout a WC v odděleném prostoru. Dále je zde ložnice s balkonem, pokoj pro hosty s navazující prostornou šatnou a velká pracovna. Vše zařízené velmi vkusně s citem pro detail. Součástí pečlivě udržované zahrady s velkým množstvím okrasných dřevin a květin je oválný zapuštěný bazén, zahradní altán a krb. V zadní části zahrady je situován rekreační domek plně vybavený a zařízený k trvalému bydlení - moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, koupelna se sprchovým koutem a WC, obývací prostor, ložnice a v podkrovní části další ložnice. Moznost pohodlneho dvougeneracniho bydleni, nebo pronajmu.

K domu náleží samostatně stojící garáž pro 3 auta, velikost pozemku umožňuje další parkovací prostory přímo před domem. Dům i zahrada jsou ve vynikajícím stavu, pečlivě udržované, nutno vidět! Je vhodný např. pro pohodlné dvougenerační bydlení s maximálním soukromím. Obec má dostačující občanskou vybavenost, poskytuje atraktivní klidné bydlení v těsné blízkosti města Most, dojezdová vzdálenost je cca 11 min. a je v dosahu MHD. Pri rychlem jednani mozna sleva.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu443683
Dispozice6+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha280
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.