Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1366 m² bez realitkyPlešnice - Plešnice, Plzeňský kraj

Plešnice - Plešnice, Plzeňský kraj
Cena1 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 089 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji stavební pozemek v Plešnicích o celkové výměře 1366 m2, vhodný k výstavbě rodinného domu (souhlas o výstavbě vydal odbor územního plánování MěÚ Nýřany). Pozemek se nachází 14 km západně od Plzně a 5 km od Města Touškov. Pozemek se nachází v souvisle zastavěném území. Ze severní strany vede veřejná komunikace směrem k železniční zastávce a dále k hrázi Hracholuské přehrady. Okolní pozemky jsou zastavěny rodinnými domy se zahradami. Místo je klidné, nezatížené. Inženýrské sítě jsou v dosahu pozemku. Pozemek je přibližně trojúhelníkového tvaru, je celý oplocený, vrata jsou ze severní strany od veřejné komunikace. Pozemek je zatravněný a nenachází se na něm žádné stavby.

V obci Plešnice je železniční zastávka a staví tu také autobusy veřejné dopravy. Dále se tu nacházejí potraviny a restaurace v okolí Hracholuské přehrady.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444467
VlastnictvíOsobní
Plocha 1 366

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.