Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyPolní, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký kraj

Polní, Jablonec nad Nisou - Jablonec nad Nisou, Liberecký krajČástečně vybaveno
Cena890 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 840 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodáme byt po důkladné, celkové, rekonstrukci (rozvody vody, elektřiny, štuky, nové, izolované podlahy atd.)

PARKOVÁNÍ:

Přímo u domu dobré parkovací možnosti -2x parkoviště u každého vchodu.

DŮM:

Dům je po celkové revitalizaci na velmi dobrém místě v klidné ulici, přesto v centru města. Do domu je možno vstupovat dvěma vchody. Za nimi vstupní aula se schránkami. Do poschodí Vás vyvezou dva výtahy - 1x osobní a 1x nákladní. Vše pod kamerami.

BYT:

Byt je ve 12. patře (z třinácti) na opačné straně od výtahu, takže Vás neruší otevírání/zavírání výtahových dveří. Má bezpečnostní vchodové dveře. V předsíni je vestavěná šatní skříň na míru s posuvnými dveřmi s velkými zrcadly. Na podlaze keramická dlažba.

KOUPELNA:

V koupelně je sprchový kout, závěsné wc (tzv. geberit), umyvadlo se skříňkou, osvětlené zrcadlo a pračka. Na stěnách keramické obklady, na podlaze dlažba a dřevěné rohože.

OBÝVACÍ POKOJ:

obdélníkový pokoj cca 17m2 je prosvětlený velkým oknem a vstupem na lodžii. Na okně i dveřích sluneční žaluzie. V pokoji je položena dřevěná plovoucí podlaha.

KUCHYŇ:

Kuchyň je zařízená kuchyňskou linkou do L vyrobenou na zakázku. Součástí linky je dřez s odkládací plochou, vestavěná lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, varná sklokeramická deska, digestoř s uhlíkovým filtrem a horkovzdušná trouba - vše zn. Elektrolux vyšší třídy. Velký pracovní prostor, velké okno na lodžii. Pod oknem s žaluzií další manipulační deska.

LODŽIE:

Velká lodžie zabírá celou šíři pokoje a kuchyně. Po celé délce segmentové prosklení (možno uzavřít třeba jen část lodžie). Velmi snadná manipulace se skly. Dobrá (jižní) orientace nabízí moře sluníčka, světla a krásný výhled na Ještěd.

V případě zájmu prosím kontaktovat na tel: 723135516 denně po 17:00 hod. Děkuji

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444597
Dispozice1+1
Podlaží12
Typ budovyPanel
Plocha36
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.