Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyJaselská, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Jaselská, Brno - Veveří, Jihomoravský krajVybaveno
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji 2+kk bez realitní kanceláře ( výměra 67m2 a sklep 8 m²) v bezprostřední blízkosti centra města, přesto ve velmi klidné lokalitě, na ulici Jaselská. Byt je situován v částečně rekonstruovaném cihlovém prvorepublikovém domě, v němž se i v horkých letních dnech drží příjemná teplota kolem 20°C. Okna bytu jsou nasměrována do Tichého dvorního traktu, který zajišťuje klid i uprostřed města, je situován na východ, ani jedno okno není do ulice. Všechna okna jsou dvou skla plastová. K bytu náleží sklep a součástí prodeje je adekvátní podíl na stavební parcele pod domem.Ke společnému užívání je vnitřní dvorek.V domě je výtah.

Po vstupu do bytu je po pravé straně vchod do odděleného WC a druhé dveře do koupelny.vlevo je vytvořen předsíňový kout. Naproti vchodových dveřím je vstup do obývací místnosti s kuchyní. Doleva z předsíně se chodbou dostanete do oddělené ložnice. V chodbě je vytvořen kout jako prostorná šatna. Ložnice s vestavěnými skříněmi IKEA bílé barvy.

Byt je vytápěn prostřednictvím moderního plynového kotle MORA Top, zakoupen před 3 lety, kotel též slouží k ohřevu teplé vody. V chodbě a na WC podlahové vytápění.V ložnici elektrický krb a designové zařízení v dubu. Nově přebroušená 3vrstvá dřevěná podlaha.V roce 2014 zrekonstruovaná koupelna s pohledy a s kombinovanou vanou a sprchou. V ceně bytu je také většina zařízení bytu - kuchyňská linka, kombinovaný sporák, myčka, starší lednička, šatní skříně, manželské postele, sedačky,další nábytek.

V ceně bytu není zahrnuta daň z nabytí nemovitosti.

Byt je svoji polohou v hodný jako investice určená k pronajímaní. Náklady na byt 5500,- Kč měsíčně . Pro další informace a prohlídku kontaktujte majitele, pouze kontaktní formulář, odpovím rychle na Váš mail a s vážnými zájemci udělám prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444665
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.