Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 60 m² bez realitkyU Nové školy, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský kraj

U Nové školy, Ostrava - Hrabůvka, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Cena855 000 Kč

Tato nemovitost již od 3 626 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V klidné lokalitě Vám nabízím k prodeji prostorný a slunný byt 2+1 o výměře 60 m2 na ulici U Nové školy v Ostravě-Hrabůvce. Byt se nachází v cihlovém domě, před několika lety prošel kompletní rekonstrukcí (plastová okna, nová kuchyňská linka na míru s vestavěnou ledničkou, rozvody, omítky, dlažba, dveře, nový plynový kotel JUNKERS Ceraclass ZW 24-2 DH KEP–instalován červen 2016).

Byt se skládá z chodby, obývacího pokoje, ložnice, koupelny s WC, kuchyně, a malého pokoje cca 3 m2 – možný použít jako pracovnu. Byt nabízím částečně zařízený možno odstranit: (sedačka, skříně, stoly a židle, pračka, krbová vložka, chybí postel v ložnici). Okna jsou opatřeny žaluziemi. K bytu náleží velký zděný sklep.

Byt je situován ve velmi tiché čtvrti s výbornou občanskou vybaveností, v blízkosti se nachází základní škola, mateřská škola, obchody a lékařské ordinace. Autobusová zastávka mhd Dvouletky pod domem. Možnost přihlášení k trvalému pobytu. K dispozici parkovací místa před domem.

Měsíční nájemné činí 1543 Kč bytovému družstvu. K členskému podílu v bytovém družstvu se nevážou žádné dluhy a bytové družstvo má na účtě naspořenou hotovost pro budoucí zateplení domu. Prohlídka bytu možná po předchozí domluvě a jen pro vážné zájemce. Při rychlém jednání sleva.

Volný ihned.

I am offering to you to buy spacious apartment 2+1 with 60 square meters from now.

The luxury apartment has two living rooms, sunny kitchen, bathroom with toilet and small room (possible as working place). Total area is 60 square meters and it is located in nice green district – Hrabůvka, street is U Nové školy. The flat is located close to the tram or bus stop; it takes aprx. 13 minutes to get to the city center.

Apartment is partly furnished including washing machine, fridge, dining table, large sofa, and wardrobes.

Price for living in the apartment is 1543 Kc to housing association per month. Parking place is located close to the flat. Free from now.

The owner speaks English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444704
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.