Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyHrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Hrázka, Brno - Medlánky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu novostavbu cihlového bytu 2+kk v Brně Medlánkách, ul. Hrázka 36. Jedná se o velmi hezký byt v cihlovém domě, který se nachází v přízemí. Klidná lokalita s výbornou dostupností do centra města. Jedná se o slunný byt o celkové ploše 50 m2. Byt je částečně zařízený. Pokoj + kuch. kout 16,50 m2, pokoj 12,50 m2, chodba 9 m2, šatna 2,70 m2, koupelna 3,70 m2, samostatné WC 1,30 m2, sklep na patře 4 m2. Byt je vybaven kvalitní kuchyňskou linkou s barovým stolem, vybavená vestavnou lednicí s mrazákem, sklokeramickou deskou, digestoří, mikrovlnnou troubou a horkovzdušnou troubou. Z chodby jsou samostatné vstupy do obou pokojů. V chodbě vestavná skříň, v šatně šatní úložný systém, v koupelně rohová vana s umyvadlem, koupelnová skříňka, zrcadlo a skleněná polička. Z obývacího pokoje následuje vstup na zahrádku o výměře 49 m2 s brankou umožňující vstup na chodník kolem domu. V bytě jsou plastová okna se žaluziemi. Na chodbě, koupelně a wc je položena dlažba, v pokojích kvalitní PVC.

V blízkosti se nachází škola, školka, dětské hřiště, bazén, obchod, restaurace. K nastěhování začátkem listopadu 2016. Pouze nekuřáky, bez zvířat.

Cena 1000 Kč + inkaso/2os. 2500 Kč. Vratná kauce je 30 tisíc Kč.

We offer for rent a flat in a new building located in Brno Medlanky, Hrazka street. It is a very nice flat in new brick-build house situated in ground floor. Area of the flat is very quiet and there is very good access to the city centre by city transportation services. Flat has 50 sqm, is light and semi-furnished (living room and kitchen corner 16,5 sqm with bar and high quality furniture, bedroom 12 ,5sqm, wardrobe 2,7sqm, entrance corridor 9sqm, separate toilet and bathroom with corner bathtub). Separate storage room of 4sqm and attached outside garden of 49sqm. Flat is also equipped with build-in fridge and freezer, cooker with glass-ceramic surface, microwave oven, hot air oven, build in wardrobe and equipped bathroom. Flat has new plastic windows with shades, tiles in corridor and bathroom and high quality PVC in rooms.

Nearby services:

Public transport – 200m

School

Kindergarten

Playground

New public swimming pool

Shops and restaurants

Flat should be available from beginning of November 2016. Long relationship and non smoker is preferred, no animals.

Price 10000 CZK/month + services 2500 CZK/month. Security deposit 30000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu444989
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.