Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 84 m² bez realitkySkupova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Rezervováno
Skupova, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 3+1 s lodžií o započítané podlahové ploše 84 m2 v Plzni, Skupově ulici. Jedná se o byt v 5. nadzemním podlaží v zatepleném panelovém domě s výtahem. Byt je umístěn v klidné části sídliště 150 m od Borského parku. Parkování je dostupné přímo před domem na parkovišti u OC Luna (naproti přes ulici). V blízkosti domu je kompletní občanská vybavenost včetně dobrého spojení MHD (před domem je zastávka trolejbusu č. 16, dostupná tramvaj č. 4). Dům je po kompletní rekonstrukci fasády včetně zateplení. Možnost připojení na telefon, kabelovou TV a internet (zavedeno Pilsfree a UPC). V bytě jsou plastová okna, jinak je byt v nezrekonstruovaném stavu. Vytápění dálkové (radiátory s VIPA indikátory), teplá voda rovněž dálková, sporák plynový s el. troubou. Součástí bytu je i šatna v zádveří a komora v mezipatře domu. Byt je pronajímán bez nábytku.

Obývací pokoj (~20 m2) a kuchyně (~12 m2) jsou situovány na SZ, dva pokoje jsou orientovány na JV (~14 m2 a ~16 m2), druhý uvedený je s lodžií (~5 m2). Součástí bytu je komora v mezipatře (~1 m2). Byt je vhodný např. pro studenty (3 pokoje se samostatnými vstupy), výborná dostupnost jak do areálu ZČU na Borských polích, tak do centra. Cena za pronájem je 11.000,- Kč + 1.000,- /osoba a měsíc (záloha na služby a energie). Byt je volný od 1.7.2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445059
Dispozice3+1
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.