Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 180 m² bez realitkyVáclavova, Všetaty - Všetaty, Středočeský kraj

Václavova, Všetaty - Všetaty, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena5 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 897 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím ke koupi dvoupatrový cihlový rodinný dům v obci Všetaty u Mělníka. Nemovitost po kompletní rekonstrukci z let 2003 až 2005, je umístěna v klidné části obce na okraji obytné zástavby s orientací na jižní stranu. Stavba rodinného domu je ze tří stran obklopena zdí, což zaručuje klidné a nerušené bydlení v naprostém soukromí.

Dům stojí na pozemcích o celkové výměře 1250 m2, podlahová plocha rodinného domu činí 180 m2 ve dvou patrech.

V přízemí rodinného domu se nachází kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, ložnice, toaleta, koupelna, pracovna a zimní zahrada, ze které je možno vyjít přímo ven do zahradního altánu, k jezírku či bazénu. Dále se po dřevěném schodišti dostaneme ze vstupní haly do prvního patra, kde projitím chodby s vestavěnou skříní dojdeme k místnosti WC s bidetem, koupelně, a jednomu prostornému obývacímu pokoji (49 m2) s přípravou pro kuchyňský kout a vstupem na venkovní terasu, ze které je výhled do celé zahrady a okolí. Dům je vybaven zázemím v podobě 2 garážových stání, odděleným sklepem, 2 místnostmi pro skladování potřeb k domu (dřevo, sekačka na trávu…), okrasným zahradním jezírkem, zapuštěným bazénem vyhřívaným tepelným čerpadlem a zahradním altánem.

Vytápění domu je zajištěno pro každé patro samostatným elektrokotlem s rozvody otopné vody do radiátorů. Obě koupelny mají navíc elektrické podlahové vytápění, přízemí lze navíc vytápět také vestavěným krbem na dřevo. V případě potřeby zde mohou vzniknout prakticky dvě na sobě nezávislé samostatné bytové jednotky. Na pozemku je vlastní studna, ta zajištuje vodu pro zahradní jezírko, bazén a zalévání.

Dům je napojen na obecní vodovod, veřejnou tlakovou kanalizaci, připojen na 2 měřidla (každé patro rodinného domu odděleně) elektrické energie, je vybudováno připojení domu na rozvod plynu. K rodinnému domu vede veřejná přístupová komunikace. Dům je zabezpečen elektronickým zabezpečovacím systémem s napojením na PCO.

Na střechách jsou pálené tašky Tondach, veškeré oplechování je provedeno z mědi. Náklady na provoz domu jsou řešeny úsporně, průměrné roční náklady celého domu činní cca 3.500,- Kč/měsíc. K dispozici jsou jak účty za energie, tak podrobná projektová dokumentace k nemovitosti.

Parkování pro dva vozy je zajištěno pod přístřeškem v garážovém stání, které je pevně kryto ze dvou stran, přičemž třetí stranu lze uzavřít podle potřeby roletou. Samozřejmostí je automatická brána pro vjezd na pozemek. Celá zahrada je citlivě řešena s ohledem na maximální soukromí a využití volného času. V jednom rohu zahrady je jezírko s okrasnými rybami. Ve druhé části bazén, s vyhříváním vody tepelným čerpadlem a filtrací. Po zahradě je rozvedena voda, elektřina a osvětlení.

Ze Všetat je dobré vlakové i autobusové spojení na Prahu, Mělník i Mladou Boleslav. Cesta autem na okraj Prahy trvá 15 minut, Mělník 15 minut, Mladá Boleslav 30 minut. Od domu je školka a škola vzdálena 200 m, v obci je veškerá občanská vybavenost, (obchody, pošta, lékař, cukrárna, restaurace, sportoviště).

Daň z nabytí nemovitosti ve výši 4% hradí po 1.11.2016 kupující.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445516
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha180
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.