Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyPod Kavalírkou, Praha - Košíře

Pod Kavalírkou, Praha - KošířeČástečně vybaveno
Cena3 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 2+kk, 45 m2(vč.2m sklepa), v OV, v ulici Pod Kavalírkou, Praha 5 - Košíře. Byt se nachází ve 3. patře zrekonstruovaného cihlového domu,s výtahem, okny orientovaný severně(v horkém létě obzvlášť příjemné) do vnitrobloku se zelení, velice tichý , s více než dostatkem zeleně v blízkém okolí - Přírodní park Motol, Vidoule, Cibulka,Park Klamovka100m. Ve větším pokoji s kuchyňským koutem jsou zrenovované parkety a patro na spaní pro 2 osoby, ve druhém pokoji a chodbě je PVC - imitace dřeva a v koupelně dlažba. K bytové jednotce patří sklep o velikosti 2 m2. Celý dům prošel rekonstrukcí a je ve výborném stavu. Vytápění a TUV plynem - wafky+karma(možno modernizovat, např. el. ohříváč-bojler ca.15000,-) V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, a výborná dopravní obslužnost, cca 5 minut tramvají na metro B - Anděl. Jsou zde velice nízké poplatky cca 1 000 Kč,+energie. Byt je momentálně pronajat, od ledna volný.

Cena uvedena bez daně z převodu nemovitosti, tedy +4%-120000.

V případě zájmu prosím kontaktovat pouze písemně na email. Tento byt již nabízí několik RK a neuvažuji o spolupráci s dalšími zprostředkovateli.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu445897
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.